- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Magisk
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krethx
aktív tag
Én a 30 FPS-el is meg vagyok elégedve hogyha az FIX. De amúgy a telefon nem csak egérmozira jó. Hozzáteszem mobilon csak egy féle képpen játszom. Kiküldöm a képet AirPlay-en TV-re és Controller-el játszok. Pl. GRID™ Autosport-al sokat játszottam a telken. Nem kellett más csak a mobil (Ami mindig nálam van.) és egy Controller.
-
Szerintem ezt úgy kell felfogni, hogy egy bónusz, hogy szifont vegyél. S ha már a konkurens csúcsmobilok egy áron vannak vele és azok nem képesek erre, akkor hamarabb hajlik az ember afelé, hogy akkor már szifont vagy iPadet vegyen.
Szerintem egészen lenyűgöző, amit kihoztak belőle, épp néztem egy videót róla és elképesztő minőségben fut.
Mikor volt olyan valaha, 10-15 évet ha visszamegyünk, hogy egy mobil eszközre megjelenik egy fullos játék, míg egy dedikált konzolra, mint a Nintendo Switch, csak a felhőn keresztül elérhető?!
Sci-fi kategória volt! Régen mindig azt mondták a nagy gamerek, hogy a rendes játékokra dedikált konzol kell vagy PC, mert potato mobil hardveren nem képesek futni, mert a mobil hardver gyenge, energiakorlátozott, nem támogat játékvezérlőket és nincs rendes hűtése sem...ez a mítosz mostanra megdőlni látszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen autót vegyek?
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest