- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jannus333
csendes újonc
Azt 1mm bazistávot+a konverter méretét akarom leküzdeni egy spéci átalakított adapterrel hogy legalább egy heliost tudjak használni..
-
Jannus333
csendes újonc
Azon már túl vagyok...hogy nem kénne...ez van most ezzel "játszom". Épp ezért kérdezem meddig lehet befele menni az obival...hogy azért kárt ne okozzak..
-
Jannus333
csendes újonc
Sziasztok, újra itt a kérdéseimmel.....honnan tudhatnám meg hogy mennyit " lóghat" be a menetes obim a tüköraknába? Gondolom persze mérjem le...de vannak valahol ilyen jellegű dokomentumok-leírások? A gép még mindig Nikon D5500...ezt erőltettem manualoznii..
-
Jannus333
csendes újonc
Illetve az akvároumom élővilágárol makrókat...
Pl a garnikrol v.mi ilyesmit szoktam elkovetni kitt obival....fejlődnék..
https://flic.kr/p/Lzi1Rq -
Jannus333
csendes újonc
Nikon D5500 ha a gép volt a kérdés...
Szeretnék egy fényerős obit olcsón...ez volt az alapfelálás...láttam gyönyörű portrékat ezekkel az obikkal..egyszerűen ki akkarom próbálni.
A makrózás is felmerűlt de ott nincs gond a közgyűrűkkel...a fordító gyűrűt nem probáltam még.
Illetve ami tervbe van végre egy "normális"fényrős obival szeretném lekapni a tejutat.. -
Jannus333
csendes újonc
A Nikon D5500 nél nem probléma a belógás az aknába...nincs semmi amibe kárt tenne azon az 1mm belógással. A Helliost egyszerű megoldani az első 2 lencsét kell elvileg 1mm+a hézagolo vastagsága ("eltartása") előrehozni. Viszont a többi obinál még nem találtam leirást...ha van tapasztalat szivesen meghalgatom..
-
Jannus333
csendes újonc
-
Jannus333
csendes újonc
Sziasztok, sokáig boldog tulaja voltam egy Nikon d5500-nek...míg nem rá nem találtam és "szerettem" bele a manual obikba.....
Beszereztem a Nikon-M42 adaptert...boldogság majd újra pofon...nincs "végtelen"....😣...Internet csodája újra...youtube..Hellios M44 átalakítás...újra boldogság...
A kérdésem az lenne felétek hogy minden manual obit meg kell műteni vagy vegyek lencsés adaptert...vagy van valami egyszerűbb út?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest