- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
csakúgy 16-9röl:
''If you shoot landscapes and can live without geometry-correcting your images, there's no question that the Zeiss 21mm is a must-have bit of kit. If straight lines frequently crop up in your corners you may well wonder – what's the next best thing at this focal length: the 17-40L or the 17-35 AFS? The Olympus 21mm f2, or the new 16-35mm Mark II? And the answer is . . . the Contax N 17-35mm f2.8. Not because it's 'sharper' than the 21mm Distagon (though it does outperform the Canon 17-40L) but because it has such a well balanced blend of virtues in the 21-23mm range. Just don't shoot above 24mm with it!''
Retrofocus ultrawides are extremely hard to design, but consider also this: while the Contax N 17-35/2.8 is not as sharp as the Distagon 21 at 21mm, it has less distortion, it is generally free of CA throughout its range and it has sharp corners (not wide open, but you get it at f/5.6 or so when other lenses need to go to f/16 if they ever get that level performance at all).''
Anno elsőre-másodikra-harmadikra furcsa/vicces volt, hogy mért használnak rendszeresen k* jó fotósok 1.5milliós FFcanonon adapterrel Contax obit. Aztán rákerestem..... -
Dare2Live
félisten
én csak annyit mondanék min lugosi: felejtsd el az analogot.
vagy vegyél egy kompaktot(pl Canon A630) vagy egy ultrazoomot(pl kodak p880) vagy egy DSLRt (Pentax k100, vagy Nikon d40, vagy canon 350 tök8, ami neked jobban tetszik) de ne vegyél analogot.
és mégegyszer: felejtsd el az analogot. -
Dare2Live
félisten
Ha nem vagyok indiszkrét mért pont pripjat? Nem egy megszokott fotós hely.
ha jól emlékszem tavalyi ''haditechnika'' ujság egyik számában van egy részletes cikk csernobil/pripjat rol, erőműbe is bementek ott volt egy orosz muki aki abbol, hogy milyen savanykás a nyála megmondta mekkora a sugárzás.
Nemgyenge egy újsáágcikk volt.
Ha új gépet veszel akkor már mindenképp digitálisat. Óriási egy élvezet az, hogy a foto amit délután a városban/erdőben csináltál már nézheted is a számítógépen. Ha kissebb pénzü hobbifotós vagy kezd egy kreativ kompaktal pl egy Canon A630al. Ennek az előde van nekem és 101%ig megvagyok vele elégedve. Ráadásul 80Kbol 1gigas memoriakártyával, aksikkal megkapod.
ja és rengeteg lefotozandó téma hever az utcán, az erdőben, a városban.... egy digitális géppel annyit fotozol amennyit akarsz, nem kerül pénzbe a monittorra való ''előhívás'', minden nap új kaland, új fényképek.
Nemtudom fotos weblapokon mennyit jársz, nézz be pl ide [link] őkse mentek a halott városig egy-egy zseniálisan jó expo kedvééért.
Remélem segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Canon RF-S 55 210mm f/5 7.1 IS STM teleobjektív
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Új, bontatlan dobozos Insta X4 akciókamera 2 év garanciával
- Eladó Formei sky blue 2.72 X 11m-es kék papír fotó háttér papírháttér fotóháttér
- Canon EF 11-24mm f/4L USM objektív -Újszerű-
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest