- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Yettel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- iPhone topik
- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumesz
aktív tag
kreáltam egy képet a chinonnal. van egy makro állása a zoomgyűrűn, aminél ugyan az obi 80-200, de a gyutáv kb 60-70mm olyankor amikor makrora van állítva. így kb fél méterről tud éles képet lőni, egyébként 1.5m a közelpont
képps-en átesett. kontraszt, élesítés(+a raw előhívás...)
-
brumesz
aktív tag
szeirntem igenis van értelme, már csak több dolog miatt is. egyrészt itt állt a smena feleslegesen, csak porosodott. így ingyen volt. nem akartam különösebben makrot, csak kipróbálni. a millió lencse pedig pénzbe kerül...általában nem is kevésbe. mivel ingyen volt, így szerintem a cucc ár-érték aránya elég jó
"nem lehet a gyújtótávolságba helyezni a lencsét"
ezt nem értem, fejtsd ki légyszi
-
brumesz
aktív tag
nem m42-es, nincs is bajonettje mert kb kitörtem a vázból...hanem raktam rá két fémlemezt ahol van 2 csavar az obi alján,így paszentosan bele lehet tekerni az m42 adapterbe
amúgy ahogy tekerem a fókuszgyűrűt, semmi nem változik a képen. bár lehet én csesztem el valamit, mert maga az üveges rész csak nagyon kicsit mozdul el
-
brumesz
aktív tag
igen, és teljesen jó
érdekes hastású képeket lehet lőni vele a minimális mélységélesség miatt(kb 5mm az éels tartomány). viszont fix a fókusz...vagyis állítható, de nem számít semmit, ezért a tárgytávolság kb. 5 centi fixenStitch: kifabrikáltam belőle
itt egy kép:
[link] -
brumesz
aktív tag
én egy chinon 80-200-at használok manuális obiként, mert nem volt cash rendes af-es cuccra
mindenesetre szerintem jól jártam vele...már csak a fix 3.8 fényerő miatt is. a rajzolata nagyon szép, ca minimális, és jó masszív. van vagy 1 kiló, fém és üveg az egész
nemsokára rakok fel képet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SZÜNETMENTES TÁPOK
- Xiaomi Redmi Note 14 5G
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest