- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Pár kétszerezőt már kipróbáltunk az 5-6ezer forintosból az Olympus OM telékhez. Szerintem nem érdemes ezeket használni, legalább annyit ront a képen mintha levágnád az 50%-át, de inkább többet, meg a kontrasztot is csökkentik, szélek... Az eredeti Olympus OM kétszerező viszont jól működött, nem véletlenül kerül többe. Más kérdés, hogy az ekvivalens 400 milivel elég nehéz fókuszálni, hiába van állványon, mikor hozzáérsz remegni kezd.
-
daniduke
tag
Én 300-as telét használtam kétszerezővel 4/3-on, hát nem volt sok sikerélmény
Viccen kívül én inkább egy 300as telét keresnék, vagy egy 200ast egy 1.4xezővel. Hiányozni fog a fényerő, meg a 2x már nagyon rontja a képminőséget.(Amúgy szvsz ahova nem elég a 600mm ott a 800 sem fog megmenteni )
-
jjeahh
nagyúr
A sokblendés pentacon 200mm F4-ek jók, de szükséged lesz egy masszív állványra is, kézből szinte lehetetlen vele fókuszálni. Egyet januárban én is kölcsönkértem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged