- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Fene se tud ezeken a kenőanyagokon eligazodni, elsőre bármi jó, idővel mutatkozik meg, hogy beválik e, de akkor már nehéz megszabadulni tőle. Van úgy hogy kipárolog belőle valami aztán az bejut mindenhova.
Nálam is járt pár olyan obi ami külsőre tök jól néz ki, belefeccölték az anyagot, munkát de ez szöges ellentétben áll a képével.
Egy Sun 24/2.8-al játszottam, kiemeltem az egyik gyűrűt, ekkor kipotyogott belőle a rengeteg apró golyóAztán összerakásnál volt ez szívás, még kipotyogtak párszor. A képe amúgy meg tök decenteres volt meg legalább 5.6 hogy valahogyan kinézzen. Aztán a sok mindenféle után váltottam OM-re, ott is sok a kakukktojás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alacsony expós, nagyon szép állapotú D7200 + fix35 objektív és kit obi eladó táskával,tartozékokkal!
- GoPro Creator Kit - HERO 13/12/11/10/9 akciókamerákhoz
- GoPro Hero 13 HB-sorozatú moduláris objektívkészlet - Anamorf, Makró, Ultra széles + 4db-os szűrő
- Canon LEGRIA HF G25 Full HD
- Canon RF 85mm f/2 Macro IS STM objektív - Újszerű -
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i7 10700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG Chieftec 750W
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest