Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Kicsit durva a 80-as, de ezen nem veszünk össze
Én finomabbal kezdem az ilyet egy darab konyhai munkalapon meg vizesen (siliciumcarbid waterproof paper) de olajosan is lehet (lehetőleg minél alacsonyabb viszkozitású) és ha elértem a kívánt méretet lépkedek feljebb 1000-ig vagy amíg türelmem van, így elkerülhető a későbbi le nem szakadt forgácsok vázba hullása. Aztán alapos mosogatás. Aki szeret barkácsolni az ilyen dolgok külön örömet jelentenek 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Canon EOS 1200D gépek, +objektívek +kiegészítők ( 6960 / 9575 / 14600 / 10900 expoval )
- DJI Pocket 2 akciókamera (Not for Sale verzió gyártói sample)
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM - Újszerű -
- Canon EOS 2000D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel, ( ÚJ / 100 / 560 / 4200 expoval )
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3430, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én finomabbal kezdem az ilyet egy darab konyhai munkalapon meg vizesen (siliciumcarbid waterproof paper) de olajosan is lehet (lehetőleg minél alacsonyabb viszkozitású) és ha elértem a kívánt méretet lépkedek feljebb 1000-ig vagy amíg türelmem van, így elkerülhető a későbbi le nem szakadt forgácsok vázba hullása. Aztán alapos mosogatás. Aki szeret barkácsolni az ilyen dolgok külön örömet jelentenek