Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Telekom mobilszolgáltatások
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- Az iPhone 17 gáncsolta el a Galaxy S26 Prót?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Furcsa ez nekem is, hogy előre tudni nincs végtelen. Akkor kicsi a valószínűsége, hogy a bázistávval van a baj. Meg az is furcsa hogy a szakik ezt nem tudták beállítani, ha már látja hogy rossz. Mondja meg mi a rossz, miből tudja ha már pénzt kap. Persze azt megértem ha macerás meg sokáig tart megcsinálni és 1-2 óra munkadíj 1-2*sok ezer forint, de az infóért is fizettél.
Ha sokba kerül akkor magad uram ha szolgád nincs
én biztos szétkapnám
Előtte valami rajz/videó is kéne a helyes sorrendről... Heliosról van dögivel, lépésről-lépésre videó is, ott sikerült is helyre rakni a dolgokat. -
80hun
addikt
Ha beáldozol hozzá egy m42 adaptert. Akkor ahogy MRChris mondat egy sík lapon le lehet csiszolni az M42 végét házilag egy 80-as csíszólóvásznon. Csak kicsit időigényes feladat.
Meg fontos utánna tökéletessen elmosni, megszárítani, kifujni az alupor miatt.De az jó kérdés hogy miért nem állították be a végtelent.
-
Zozzant
addikt
Miért nem állították be hogy legyen végtelen? Ha az egész ki van tisztítva és nem csak letörölve a frontlencse akkor szét kell szedni a csigameneteket is, rendesen újrazsírozni, akkor arrébb kellett volna állítani, a csigamenet van valószínűleg arrébb kapatva ezért nincs végtelen.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Freebuds 6 fülhallgató
- Honor Magic7 Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
én biztos szétkapnám
Előtte valami rajz/videó is kéne a helyes sorrendről... Heliosról van dögivel, lépésről-lépésre videó is, ott sikerült is helyre rakni a dolgokat.