- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Telekom mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Lóugrással készül a Xiaomi mattolni
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
Az volt a cél, de alább kellett adni, qrva drága. De a 2,8 2,8-on is hibátlan, tehát nem sokat veszítettem. A 24/2,8 nyitva szo-szo azért elmegy, a 35/2,8 is, semmi különös, bár még nem sokat használtam az 50/1,4 az kiváló mindenhol, az 50/3,5 macro lényegesen jobb mint az adapterezett sima 50-es és van hozzá közgyűrű, amivel már nem csak 1:1 hanem kétszeres nagyítást is el lehet érni. A 100/2,8 mint az 50/1,4 filmesen ez a portré 4/3on meg kistele és tenyleg kicsi, alig nagyobb az 50-esnél. A 135/2,8 már kicsit nagy minden szempontból, de szinte hibátlan. A 180/2,8 pedig brutál nagy, arra kellett csinálnom egy külön speckó adaptert hogy ne szakítsa szét a kis G6-ost
-
MrChris
nagyúr
ez a 100/2 azért a full homogén bokéért is versenybe szállhatna. 50/1,8 mint tárgy nekem nagyon tetszett, de a képét nem szerettem. Még a nagy kedvencem lenne az OM 40/2 igazi palacsinta, akkora mint a Lumix 20/1,7 és hát ez ugyan az a látószög FF-en
Nekem dizájnra, építési minőségre, méretre az SLR-ek közül az egyik legjobbnak tűnik az OM széria.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs