Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone XR - amikor az olcsóbb is drága
- Pebble - az átgondolt okosóra
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tailor
őstag
válasz
MrChris
üzenetére
Igen, előbb-utóbb kénytelen leszek beszerezni a 35/1.8-at - kipróbáltam, tényleg nagyszerű darab. 50 mm alatti manuálokat nem is nézegetek, mert ami jó, az kegyetlen áron van; illetve a gyári felhozatal is inkább ide koncentrálódik, tehát én sem látom értelmét.
Ha ez az 50-es bejön, akkor portréra tökéletes lesz, az Zuiko meg megy az OM2n-re (ahonnan amúgy is "jött"). Csak a filmmel is az a bajom, hogy az egekben van az ára
De azért lehet, hogy hébe-hóba befűzök egy jóféle FF tekercset... Szeretem ezeket a régi analóg dolgokat, nem hipszterkedésből, hanem mert egy más mentalitású világból származnak még.Egy Zuiko 85/2-t azért szívesen elviselnék még (sóhaj)

BTW fattyu (vagy bárki más), van tapasztalatotok C/Y - Nex adapterekkel? Milyet érdemes venni, ami nem egy obi árába kerül, de használható? Ebayről van OM és M42 adapterem, eddig jól teljesítenek (ok, az M42-est kicsit meg kellett bindzsizni), érdemes inkább a márkásak között nézelődni (Fotodiox, pl.)?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Energiaital topic
- Assetto Corsa Rally
- Linux Mint
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3853, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azért lehet, hogy hébe-hóba befűzök egy jóféle FF tekercset... Szeretem ezeket a régi analóg dolgokat, nem hipszterkedésből, hanem mert egy más mentalitású világból származnak még.