Hirdetés
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sabeur
csendes tag
válasz
Hydra SR
üzenetére
nahh most látom csak hogy elérkeztünk az 500. hozzászóláshoz

Megvettem a 105/2,8-ast, de elsőblikkre már a filmes gépen ''nemgyerebe'' volt
valami miatt lágynak találom a fokuszpontot, digin egyértelműen kifog derülni, ami viszont nagy nagy öröm, hogy találtam egy 55/2-est makulátlan állapotban, az viszont olyan szinten ígéretes, hogy valószínű kedvencek közé fog belépni rögtön, ahogy megérkezik jövőhéten az adapter készítek is velük képeket...
minden jót addig is!
Fecó
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény- Használt, karcmentes 3 hónap gari!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

valami miatt lágynak találom a fokuszpontot, digin egyértelműen kifog derülni, ami viszont nagy nagy öröm, hogy találtam egy 55/2-est makulátlan állapotban, az viszont olyan szinten ígéretes, hogy valószínű kedvencek közé fog belépni rögtön, ahogy megérkezik jövőhéten az adapter készítek is velük képeket...