Hirdetés
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch
- Yettel topik
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
fattyu
veterán
Planart eladtam... ezt megtartom. Az ÉN kritériumaim alapján ez jobb. Nekem. Nem azt mondom jobb mint a planar. Azt mondom teljesen nyitva ez a darab itt jobb mint bármi ( f2 vagy alatta ) amit teljesen nyitva próbáltam. Nincs az hogy jó hogy 1.7 de minek mikor szinte használhatatlan itt.
Tess egy raw kézből szintén. nem az első amit mutogatnék, de melós gépen csak ez van ( tegnap pont töröltem a kártyáról e előtt a széria előtt )
Az árával az a helyzet hogy ha megnézed pentaxforumon pl elég nagy becsben van ez is. innentől akinek van olyan árat is kér érte. Sajnos google egyre inkább kiöli a titkos esélyesek jó pénzért megszerzésének esélyeit.
Ma még jön kézhez két másik 50es. hétvégén alkotok valami összehasonlítást. nemtudom. meglássuk.
Copass: A virág az KROP
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás 
Új hozzászólás Aktív témák
- A legújabb iPhone kiegészítő egy zokni, amit magunkra akaszthatunk
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tesla topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kompakt vízhűtés
- Még sokáig drágák maradnak – sőt, tovább drágulnak – az SSD-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
100% az eredeti képből. és mondom. 350d. Azért az nem most volt...Futok én, de ugye előbb a biznic aztán az ámokfutás