- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iPhone topik
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mega Bass #11798 üzenetére
Ahogy Rapid136 is írja, rendesebb távmérős gépekhez gyártott obik passzolnának igazán az A7-hez. Ettől még én is slr obikkal használnám mert az van
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy speciális adapterrel, ez most nekem marhára tetszik. Elterjedt bajonettekre mindössze 70 dodó.
Viszont ha szerinted jobb képe van az 5D-nek az számomra azt jelenti, hogy nagyon hozzászoktál a színvilágához, ami komoly probléma tud lenni, bármennyire is jobb egy új váz. Én így voltam mikor 5 év után gépet váltottam jobb szenzorosokra. Nagyon hozzászoktam az előzőhöz és marhára nem jöttek be az újak. Most visszapróbálva a régi gépemre látom a képi színi hibáit ez megnyugtat
a régi gyengébb.
-
Rapid136
őstag
válasz
Mega Bass #11798 üzenetére
Hát a Sony új FF érzékelőjével szerintem köszönő viszonyban sincs se az 5D, se a II :-)
Pl. a távmérős m39-es obikkal nagyon kompakt tud lenni az A7 simán lehet vele feltűnés nélkül fotózni, akár felemelve, akár a deréktájból az LCD-n. Éjszaka iso6400-on simán lehet 1/60-125-öt nyomni a Jupiter3-mal.
Esti sétához ideális, egy tükrös vázat 3x meggondol az ember :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdePad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5600H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050Ti 4GBWIN11
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest