Hirdetés
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Akciófigyelő: Ilyen kedvezmények járnak a Poco F8 sorozatra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Mega Bass
üzenetére
Ahogy Rapid136 is írja, rendesebb távmérős gépekhez gyártott obik passzolnának igazán az A7-hez. Ettől még én is slr obikkal használnám mert az van
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy speciális adapterrel, ez most nekem marhára tetszik. Elterjedt bajonettekre mindössze 70 dodó.Viszont ha szerinted jobb képe van az 5D-nek az számomra azt jelenti, hogy nagyon hozzászoktál a színvilágához, ami komoly probléma tud lenni, bármennyire is jobb egy új váz. Én így voltam mikor 5 év után gépet váltottam jobb szenzorosokra. Nagyon hozzászoktam az előzőhöz és marhára nem jöttek be az újak. Most visszapróbálva a régi gépemre látom a képi színi hibáit ez megnyugtat
a régi gyengébb. -
Rapid136
őstag
válasz
Mega Bass
üzenetére
Hát a Sony új FF érzékelőjével szerintem köszönő viszonyban sincs se az 5D, se a II :-)
Pl. a távmérős m39-es obikkal nagyon kompakt tud lenni az A7 simán lehet vele feltűnés nélkül fotózni, akár felemelve, akár a deréktájból az LCD-n. Éjszaka iso6400-on simán lehet 1/60-125-öt nyomni a Jupiter3-mal.
Esti sétához ideális, egy tükrös vázat 3x meggondol az ember :-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
- Linux kezdőknek
- Windows 11
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Filmvilág
- Notebook hibák
- Dell notebook topic
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150-Pro i5 6500 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Rampage SHIVA 450W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Series X /// 2 TB Model! // Számla + 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Helyedben inkább az obikat cserélgetném le jobbakra, azok ára úgy is csak egyre feljebb mennek, vázaké meg le. A7II-vel elvileg lehet AF-ni egy
a régi gyengébb.