Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- One mobilszolgáltatások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hibavissza
veterán
válasz
MrChris
üzenetére
Érdekelne, hogy mi csábít az A7-ben. Én azt akartam venni sztán' GX80 kit lett belőle. 4 dolog tántorított el az A7-től. Shuttershock (ok van elektronikus első redőny, de akkor bukod a dinamika egy részét és szélsőséges esetekben akkor is zselézhet), a kor által rég meghaladott videó minőség, brutál méretű natív utazózoom, dinamikában a Fuji APS-C nagyon ott van a nyakán.
Extraként nekem nagyon kellett a stabi videóhoz. Nem akarok még egy gombalt is cipelni. Fotónál még el lettem volna vázstabi nélkül.Másrészt, ha manuáloznék - mint te - biztos lenne egy A7-em vagy 5D mark I-em mókázni...gondolom ez hajt. De inkább egy focal reducert dobnék a szatyorba.

Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Satellite C850 - Intel B960 I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 240 GB SSD 8 ciklus az akkuban!
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi