- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- Huawei P10 - pisztácia nem is volt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- A Vivo S50 Pro mini is beáll a sorba
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrChris
nagyúr
válasz
Balinov
üzenetére
Köszi, találtam egy ilyet, erre bármit rá lehet aplikálni. Van vastagsága is csavarozáshoz. Másik végére egy OM-EOS-om van régebbről, ilyen szép krómozott réz, még chipje is van, annak nem lesz sok funkciója
(Miért is nem tudnak mft-re ilyet gyártani!) Így tulajdonképp nincs nagy akadálya. Vagyis egy kétely, az összes m4/3 adapterem egy hangyányit el tud mozdulni ha jól megmarkolva erőltetem. A nagy 180-as obimnál már nem kell annyira erőlködni, fókuszgyűrűt tekerve (ami szépen, de elég szorosan jár) megmoccan. Videónál csúnya, fotózásnál kényelmetlen holtjáték. Költői kérdésem maradt, hogy vajon ez mitől lenne pontosabb.
Tulajdonképp a natív obik se olyanok mintha oda lennének ragasztva, csak azok pille könnyűek, nem kétmarokra erőltetve csavargatja a használó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nuki Smart KeyPad 1 okos zár kiegészítő
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z790 i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070TI 16GB NZXT H6 Flow RGB 1200W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(Miért is nem tudnak mft-re ilyet gyártani!) Így tulajdonképp nincs nagy akadálya. Vagyis egy kétely, az összes m4/3 adapterem egy hangyányit el tud mozdulni ha jól megmarkolva erőltetem. A nagy 180-as obimnál már nem kell annyira erőlködni, fókuszgyűrűt tekerve (ami szépen, de elég szorosan jár) megmoccan. Videónál csúnya, fotózásnál kényelmetlen holtjáték. Költői kérdésem maradt, hogy vajon ez mitől lenne pontosabb.