Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AuLaci
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mint írtam, belelendültem az M42-es világba, és gyorsan beszereztem egy M42 Nikon konvertert, amit itt ajánlottatok a fórumon: HAMA - Mediker. Azért választottam ezt, mert ugye a képen az látszot, mármint a kereskedés oldalán, hogy nincs pereme.... Viszont valójában így néz ki:
Ellenben van benne egy lence
ami remélem nem ront igazán a képminőségen... (Persze így legalább lesz a végtelenben is fókusz!
Úgy látom egyébként, hogy egyszerűen kiszerelhető egy menetes gyűrű kitekerése után.
(Ha éppen nem kell végtelen...
)Csak hogy ki is tudjam próbálni, este veszek át egy ilyen obit: TELEOBJEKTÍV f=135, 1:2,8, REVUENON-SPECIAL, M42, JAPÁN
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRX9 notebook - i5 13450HX 32GB DDR5 512GB SSD nVidia RTX 4050 6GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch Ultra, Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ami remélem nem ront igazán a képminőségen... (Persze így legalább lesz a végtelenben is fókusz!
)