Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mobil flották
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Google Pixel topik
- Samsung Gear S3 - második kör
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
AuLaci
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Mint írtam, belelendültem az M42-es világba, és gyorsan beszereztem egy M42 Nikon konvertert, amit itt ajánlottatok a fórumon: HAMA - Mediker. Azért választottam ezt, mert ugye a képen az látszot, mármint a kereskedés oldalán, hogy nincs pereme.... Viszont valójában így néz ki:
Ellenben van benne egy lence
ami remélem nem ront igazán a képminőségen... (Persze így legalább lesz a végtelenben is fókusz!
Úgy látom egyébként, hogy egyszerűen kiszerelhető egy menetes gyűrű kitekerése után.
(Ha éppen nem kell végtelen...
)Csak hogy ki is tudjam próbálni, este veszek át egy ilyen obit: TELEOBJEKTÍV f=135, 1:2,8, REVUENON-SPECIAL, M42, JAPÁN
Új hozzászólás Aktív témák
- 155 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ami remélem nem ront igazán a képminőségen... (Persze így legalább lesz a végtelenben is fókusz!
)