Hirdetés
- A Sony is belépett a 200 megapixeles klubba
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Az iPhone Air buktája elkaszálhatta vékonyítási lázat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Elektrosokk
üzenetére
Minden régi manuális obihoz adapter kell, egy Olympus OM zuiko 50/1.8-am nekem is van
. Használok én is régi obikat olympus-on, panasonic-on meg aps-c-n is (60d), és messze a panasonic-on a legélhetőbbek ezek az üvegek szvsz a nagyméretű/felbontású evf meg a kihajtható-forgatható kijelző miatt, spec, pont ezért döntöttem mellette 
Ha tank kell, akkor tényleg felejtsd el az a3000-et, a samsungot nem tapiztam, de a régi nex-ek sem valami szupermasszívak, anyagminőség, masszivitás fronton is jobbak valszeg a g3-ak (az előlap fém), a g1, g2 nem tudom... az olympus-ok viszont egészen brutálisak tudnak lenni, nekem e-p1-em volt, az egy elnyűhetetlen masina, az egész aluminium, az előlap meg acéllemez elvileg, cserébe a kijelzőjük felbontása nem valami jó, ráadásul fix is...
Ha szép színek kellenek, akkor olympus, fujifilm verhetetlen, a többi (sony, samu, pana) eléggé megköveteli a raw utómunkát.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Samsung NX300 MILC + 18-50mm + 50-200mm
- Újszerű Sony A7 III, patona markolat, L-plate, 123k expo
- Nikon Z6 - FTZ - CFexpress B - Godox TT685 vaku - XPro távvezérlő
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Bomba ár! HP ProBook 650 G3 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Használok én is régi obikat