Hirdetés
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Megjelent a Sony Xperia 10 VII
- Két butatelefon és egy 5G-s okos a HMD-től
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
hm lehet igazad van és valamit benéztem, nekem úgy tűnt mintha a 60d jóval jobb zajban, igaz össze nem hasonlítottam, csak érzésre mondom
a karakterről annyit, hogy a napokban kezdett már idegesíteni az ideges buké, jó ha van egy ilyen obim is, de úgy tűnik úgy általánosan inkább az orosz csodák felé húz a szívem
a tair 11, a jupiterek, helios-ok képe mindíg elkápráztatott, és rájöttem, hogy a 6db manuálom közül is még mindíg a jó öreg helios a kedvenc
szal amint megengedhetem magamnak, valószínűleg lecserélem az összes üvegemet valami ruszki cuccra lassacskán...a helios lehet, hogy marad, esetleg lecserélném majd egy jupiter-3-ra, fölé egy jupi-9, fölé meg egy tair 11 tökéletes lenne
Új hozzászólás Aktív témák
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓSAK - 20.000 HUF/SZETT - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station (akár 2x4K felbontás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest