- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elektrosokk
veterán
válasz
MrChris #4591 üzenetére
tulajdonképpen az lenne a lényeg hogy egy kompaktabb cuccom is legyen. van ff vázam, de nagy, egyszer már majdnem vettem egy oly pl2-est. videó ahogy Én láttam még nincs olyan minőség és dinamika milc-en amire ugranék. amúgy van egy modell ami tetszik. az eos m. de nem találtam nagyon infókat róla hogy manuál üvegekkel hogy lehetne használni. viszont van rá ml custom fw. canon obikkal is lehet használni, iso-ban nem rossz, érintőkijelzős. bár lassú gép, sorozatban, de lehet az lenne nekem ideális. az oly színvilága ahogy nézem amúgy jobban tetszik.
tehát a manuális üveg használhatóság és jó lv inkább lényeges. a peaking micsoda ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal,2028. 01. 24
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest