Hirdetés
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kompatibilis lett az Android Quick Share és az Apple AirDrop
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hydra SR
addikt
Gyanítom, hogy az első azért 20k mert az eladó nincs tisztában az árakkal, láttam én már 16-ért EF-M42 konvertert is az apróneten és nem emulátoros volt csak egy sima vasdarab amit 5-ért hajigálnak vakerán. Lehetne azért is 20k mert nagy fényerejű de akkor azt odaírná
Sztem F3.5-ös. Én már 12k-t is csak a szájamat húzogatva adnék érte. A másikat én is nézegettem és fontolgattam és csak azért nem vettem meg mert végülis elég jól megvagyok a 200-as Pentaconnal, ott még nem szoktak fényerő gondok lenni, rajzolattal meg pláne sosem. Amúgy megvenném azt a Zeisset 20-ért de most már erről a 200-asról csak AF-esre vagyok hajlandó váltani ha megtehetem, addig meg jó ez.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen egeret válasszak?
- TCL LCD és LED TV-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- iPhone topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Kompakt vízhűtés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Patriot Viper Steel 4400MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I HDMI I W10 I CAM I Garancia
- MCDODO T03 fejhallgató
- 8Gb DDR3L 1,35V 12800u 1600Mhz RAM-ok, több db
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Sztem F3.5-ös. Én már 12k-t is csak a szájamat húzogatva adnék érte. A másikat én is nézegettem és fontolgattam és csak azért nem vettem meg mert végülis elég jól megvagyok a 200-as Pentaconnal, ott még nem szoktak fényerő gondok lenni, rajzolattal meg pláne sosem. Amúgy megvenném azt a Zeisset 20-ért de most már erről a 200-asról csak AF-esre vagyok hajlandó váltani ha megtehetem, addig meg jó ez.