Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
ccs2929
senior tag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Szia!
Nekem egy Sony Dslr-A100-am van, nincs rajta élőkép, a keresője viszonylag kicsi /sötétnek abszolút nem mondanám, hacsak nem rekeszelem le nagyon a manuál obikat/, nekem eléggé megnehezíti a fókuszálást, mert a szemem is szar, de lehet venni/fogok is/ keresőnagyítót, amivel elvileg könnyebbé válik a fókuszálás, meg már kicseréltem a gyári keresőüvegemet mattüvegre, ami szintén segít a fókuszálásban. Amióta megszereztem az első manuál üvegemet, azóta csak a manuálok vannak rágyógyulva a vázra, és amíg nem lesznek felesleges százezreim af-es nekem megfelelő obikra, addig marad is, én is nagyon megszerettem a manuálozást, igaz rohadtul jó lenne az élőkép nekem is, de egyenlőre nincs keret vázcserére

Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM Sports ( Canon ) - Újszerű -
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon RF-S 18-45mm f/4,5-6,3 IS STM
- Canon EF 100mm f/2.8L IS USM Macro objektív + UV / Újszerű /
- Nikon Z6 - FTZ - CFexpress B - Godox TT685 vaku - XPro távvezérlő
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest