Hirdetés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Máris érkezik a RugKing Pro új generációja
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Google Pixel Buds 2a és Pixel Buds Pro 2 összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
A gyerekes képeidet nem néztem, csak a gyertyás csendélet miújságot. Nekem akkor is az jön le, hogy ott a jupiter teljesen nyitva inkább életlen. Most melóban vagyok, nem tudok képet linkelni flickr oldaláról, de ha beütöd náluk a keresőben a jupi9-t, akkor elég sok jó nyitott rekeszes képet fogsz találni, meg persze vannak elég lágyak is. És persze vannak teszt fotók is különböző rekesz értékeken. Ezeket nézve nekem nem ez a lágyság jön le. A francba, most megint sokat agyalok ezen a Q...va jupin
. Kéne nekem már egy 50mm-nél ngyobb, de 135mm-nél rövidebb gyútávú obi. MInt írtam melóban vagyok nem igazán tudok innen képet küldeni a pentacon135 obival, de itt egy link, ezeket még f2.8-on lőttem. Gondolom látszik melyik 100% crop. Bár megnyitni nem tudod mert lehet régebben töröltem már őket picasáról. Azt én is tartom, hogy f2.8 lágy egy kicsit, de nem ennyire. Tényleg nem kötekedni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Kéne nekem már egy 50mm-nél ngyobb, de 135mm-nél rövidebb gyútávú obi. MInt írtam melóban vagyok nem igazán tudok innen képet küldeni a pentacon135 obival,