Hirdetés
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolka78
senior tag
válasz
MC Pite
üzenetére
A gyerekes képeidet nem néztem, csak a gyertyás csendélet miújságot. Nekem akkor is az jön le, hogy ott a jupiter teljesen nyitva inkább életlen. Most melóban vagyok, nem tudok képet linkelni flickr oldaláról, de ha beütöd náluk a keresőben a jupi9-t, akkor elég sok jó nyitott rekeszes képet fogsz találni, meg persze vannak elég lágyak is. És persze vannak teszt fotók is különböző rekesz értékeken. Ezeket nézve nekem nem ez a lágyság jön le. A francba, most megint sokat agyalok ezen a Q...va jupin
. Kéne nekem már egy 50mm-nél ngyobb, de 135mm-nél rövidebb gyútávú obi. MInt írtam melóban vagyok nem igazán tudok innen képet küldeni a pentacon135 obival, de itt egy link, ezeket még f2.8-on lőttem. Gondolom látszik melyik 100% crop. Bár megnyitni nem tudod mert lehet régebben töröltem már őket picasáról. Azt én is tartom, hogy f2.8 lágy egy kicsit, de nem ennyire. Tényleg nem kötekedni akarok.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva Cooler Master 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GameMax STORM Black 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
. Kéne nekem már egy 50mm-nél ngyobb, de 135mm-nél rövidebb gyútávú obi. MInt írtam melóban vagyok nem igazán tudok innen képet küldeni a pentacon135 obival,