Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Utolérné riválisait a Vivo akkumulátorban
- iPhone topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
-
Mobilarena
Manual, analóg, filmes, MF objektívek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matska
senior tag
Remélem még nem unják a többiek, de csak ajnározni tudom a 9-est. Még nem nagyon tudtam normális képeket csinálni vele, de este hozok 1-2-t. Nem tudom, hogy csak az enyém ilyen-e, de nincs okom rekeszelni, mert elég éles nyitva is. Az összeszerelési minőség a Pentaxhoz mérhető. Az Mc-s verzióhoz írták angol tesztelők, hogy lágyabb nyitva, mint a sima, de nem az. A magam részéről a Flickr-n talált képek elég rémisztőek, így csak becsukott szemmel mertem megrendelni

Valószínűleg ki kell fogni a jót.OFF: a Fuji felé nem akartam elköteleződni, Sony A7-re vágytam, aztán megjelent az X-T20, és az obipark is túl csábító

Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ILCE-7M3K (Sony A7 III + 24-105G kit) nagyon keveset használt!
- GoPro HERO12 Black (CHDHX-121-RW) akciókamera
- Canon EOS M50 Mark II kit obival, 2db eredeti aksival, 1000 expoval, gyári dobozában, táskával.
- Canon 1100D + 18-55 3,5-5,6 IS II digitális fényképezőgép
- Tamron SP 150-600mm f/5-6.3 Di VC USD G2 ( Canon ) - Újszerű -
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3523
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest