Új hozzászólás Aktív témák
-
Petya XT
senior tag
válasz
Krissz80 #1729 üzenetére
Szia, köszi a leírást. Egyenlőre elengedem a btrfs-t, amíg nem okoz ténylegesen valamilyen hátrányt az ext4, addig marad.
A laggolásra, gondolom ez KDE. Van egy sanda gyanúm, hogy X11-en vagy, érdemes lehet kipróbálni Wayland alatt is. Annak a gépnek nincs egy porcikája sem, ami köhögne miatta. Bejelentkezési ablak, bal alsó sarok, ott lehet a munkamenetet kiválasztani, megjegyzi. Nálam X11-en nem tudott felébredni rendesen, meg ilyen apróságok. A laggokról...két disztrót láttam, ahol egyáltalán nincs ez jelen: a Mint Cinnamonja, és a Manjaro Gnome. A többiben mindben volt, szerencsére minimálisan. Ez nyilván csak a saját tapasztalatom. Nem volt zavaró. Mondjuk Windows után lehet olyan érzése az embernek, hogy baltával faragták ki az asztali környezetet linux alatt. Néha nem adja könnyen magát.
-
Pista0001
addikt
válasz
Krissz80 #1703 üzenetére
Tudom, hülyeség, de a Gnome-mal van inkább, borzasztó ronda. Csak mivel azzal láttam először (meg sokadszor is), valahogy összekötöm fejben. Tudom, hogy más felülettel is létezik, de valahogy már megvan a pavlovi reflex.
Másrészt a rolling megoldás jobban tetszik, mint az x évenkénti rendszercsere.
-
pch
senior tag
válasz
Krissz80 #1688 üzenetére
a progikat is a csoportba kell raknod.
Használd itt is nyugodtam az archlinux doksit.
https://wiki.archlinux.org/title/Professional_audio
Ítt írja:
Arch Linux provides the package group pro-audio holding all relevant (semi-) professional applications. All applications in the pro-audio package group are JACK clients. Also lv2-plugins, ladspa-plugins, dssi-plugins, vst-plugins and clap-plugins are subgroups of the pro-audio group.De ott a teljes leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest