Hirdetés
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacafi
tag
Hali Anakin007.
Megcsináltam amit írtál, és így működig rendesen a krusader.
Kössz!

-
Lacafi
tag
Csak a krusader ügyben várok segítséget.
A 3d témát sikerült megoldanom, és nem is kelett az nvidia szofi
-
Lacafi
tag
Letültöttem a géphez való nvidia linuxos drivert. pkg1 jelű, de mit kell csinálni, hogy ez műküdjön, hátha ez kell a 3d használhatóságához.

-
Lacafi
tag
Hi.

Használ valaki mandriva 2008 dvd-s disztrót?

Nekem a több kipróbált disztó közül ez a nyerőbb.
Két gondom van, amiben segítséget kérek!
1., A krusader használatakor a wines partición lévő állományoknál nem tudok semmilyen műveletet végrehajtani.

2., 3d-s asztal választási oldalon kiírja, hogy az "ön rendszere nem támogatja a 3d-s asztali effekteket". Minden más disztrón ez működött, így ez nem igaz!

Nem a legfontosabb ezen működés de bosszant, és azért jó lenne ha működne, mivel e gép alkalmas rá!

Köszi a segedelmet!

-
Lacafi
tag
válasz
Anakin007
üzenetére
Sziasztok.

Mérgembe visszatettem a dvd-s változatot. Ezzel a 3d működésre bírása, és a krusaderrel fájlműveletek végzése a wines particiókon van gondom.

Minden más disztróval okés a 3d, csak ezzel nem. Azt írja ki, "a rendszer nem támogatja a 3d-s asztali effekteket" Mily okos, de nem igaz! A cd-és már kezdéskor rendben kezelte.

Ehhez kérek segedelmet. Köszi.

-
Lacafi
tag
Hi!
Segítséget kérek. Mandriva 2008/1 kde-extra disztróval ismerkedem.

Hiába keresek a szoftverkeresőbe progit, nem jelzi hogy van. Már úgy is kerestem, hogy beírtam amit éppen találtam, de arra sem jelzi hogy van.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt RTX 4060 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 32GB, 2TB SSD, RTX 5070Ti
- Apple Magic Mouse (USB-C) - Fehér
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest