Hirdetés
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az AI miatt drágulnak a mobilok is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nem tud:
... és van egy olyan tippem, hogy már nem is fog tudni. Szerintem nem volt elég magyar nyelvű felhasználó ahhoz, hogy energiát és pénzt fektessenek a fordításába. Mondjuk a szöveg oroszlánrésze le van fordítva. Az sem valószínű, hogy lett volna elég magyar előfizető de jelentős részük angol nyelven használná. -
-
Feri1977
senior tag
válasz
GEPESZ66
üzenetére
Nincs semmi ilyen benne, nem lehet ilyet állítani. Felteszed, és 14 nap múlva lejár, most kérdés, hogy arra írja e, hogy a fizetős verzió is benne van a programban valamiért, és az jár le aztán free marad. De én amúgy sem használom, és zavaró, hogy ott írja, hogy trial+ronda az egész kinézete az újjnak. Ronda, a régi jól nézett ki, ez nem tetszik, miért kell elbaszni mindent?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4076, 100% Akkumulátor
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
... és van egy olyan tippem, hogy már nem is fog tudni. Szerintem nem volt elég magyar nyelvű felhasználó ahhoz, hogy energiát és pénzt fektessenek a fordításába. Mondjuk a szöveg oroszlánrésze le van fordítva. Az sem valószínű, hogy lett volna elég magyar előfizető de jelentős részük angol nyelven használná.
(nem volt vele több gond mint ami egy tiszta telepítésnél alapból fennállhat
)