Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telefonjavítás, szerviz
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
1. Linkek nincsenek aláhúzva alapból, úgy kell körbetapogatni a site-ot, hogy hova lehet klikkelni, és hova nem.
2. Főoldalon a választórész a fülekkel -> csak kattintva kellene, hogy működjön, nem pedig egyből váltani, ha fölé viszem az egeret.
3. Fórum szerintem fölösleges, illetve túl nagy helyet vesz el az utolsó 5 téma.
4. Top 5 -> Közigazgatás?
Az mi a bánat? Drop-down menü szerencsétlen használata.
5. Főoldalon hír: Ha alulra kattintok (Magyar Biztosítók Szövetsége), egy alertbox jön be, hogy most én elhagyom a site-ot, de utána új ablakban nyílik meg?
Abszolute logikátlan weben.
6. Névnap, időjárás -> senkit nem érdekel, csak egy divatos dolog, nem ezért szoktak idejönni emberek (vannak ugye az általános portálok és a specifikus oldalak, olvasgatni senki nem megy kormányzati portálra, arra való pl. az Index vagy az Origo)
7. belépés, regisztráció: Ez szerencsésebb lett volna két külön oldalra, aki regisztrálta már magát, az nem akarja állandóan azt olvasni, hogy mi a regisztráció előnye.
Na így hirtelen ennyi, majd még írok.
[Szerkesztve] -
divot
veterán
-
buci_
tag
a tegnapi frei-dosszie is korulbelul erre vilagott ra, nem?

(Bővebben: link) chek out
-
aesir
veterán
Köszi, ezt tudom most már.
Viszon ha nem tudod az ''Állampolgári jogok biztosa'' kifejezést, mert a TV-ből csak ombudsmant hallasz mindig, akkor a magyarorszag.hu-n keresd meg.
Na ezt mondtam hogy nehézkes.
Egyébként ha van egy ''mindenre kiterjedő információs kormányzati portál'' - idézet a PR-.kampányból, akkor logikusan ott keresem először
-
divot
veterán
válasz
steve@prhw
üzenetére
Hát épp az volt a cél, hogy becsődüljön a sok vérgőzös hőbörgő, aztán meg belátva a tévedésüket, nekem dolgozzanak.

-
divot
veterán
Segítséget kérek a szakemberektől. A www.magyarorszag.hu Bővebben: link kormányzati portálról kell házi feladatot írnom, és arra gondoltam, hogy nem csak a tartalmát, hanem az esetleges szakmai (programozói) hibáit is belevenném. Már ha vannak egyáltalán ilyenek. (Biztos.
) Csakhogy én ehhez egyáltalán nem értek. Tudna nekem segíteni néhány szakértő? Elegendő pár kirívót, vagy ha tényleg nincs, akkor néhány apróságot megemlíteni. Természetesen felhasználóbarátsági szempontból.
Előre is köszi, és örök hála, és megígérem, hogy a köv. PH! találkozóra elmegyek, és minden hasznos ötletért cserébe fizetek egy pikolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Apple asztali gépek
- Mesterséges intelligencia topik
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- MSI CLAW A1M 512GB GamerPC + hordozó tok 2027.09.19-ig garancia!!!
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB 4K OLED
- Msi Nvidia Gtx 590 ( dual gpu) ritka
- iPhone 15 Pro max 256GB gyári független mint az új 100% akku
- Eladó gamer pc, Intel i7, GTX 1660 TI 6gb
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Az mi a bánat? Drop-down menü szerencsétlen használata.