- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
Szőrös
veterán
hmm, nem pont a proci tetején nagyobb a hőleadó felület ? akkor ott viszont nem lehet olyan jól mérni a procihőt , ráadásúl még rajta terpeszkedik a borda is ! erre télleg kiváncsi vagyok . mongya már el vki aki vágja ezt a témát , hogy hol lehet jobban mérni a hőt ?
-
Egon
nagyúr
Úgy tudom, olyan 10-12 fok különbség lehet... Egyébként pont a proci alján kisebb a hőmérséklet: pont azért tért át az Intel az FC-PGA tokozásra (és aztán az AMD is követte), mert így a procinak a jobban melegedő része került ''fölülre''...
-
Szőrös
veterán
Azt nem tudom , de hova teszed az érzékelőt ? A proci aljához ? de akkor hogyan vezeted ki onnét ?
-
Szőrös
veterán
Attól függ , hogy hol mérik , ha az alján akkor szerintem nem sok lehet az eltérés
-
Gumee
tag
hogy lehet a magban mérni a hőmérsékletet? -
Ahhoj
aktív tag
A kérdésem az lenne, hogy kb. mekkora a hőmérséklet különbség egy amd proci magja és felülete között.
mert ugyebár mindenki mindenhol olyan hőmérsékletről beszél, ami felület, én meg így nem igen tudok hozzászólni semmihez, ha nem tudom, hogy az én procimban mekkora ténylegesen a felületi hőmérséklet.
egyébként most házventi nélkül (1,8+ amd) 62 fokot mutat.
Aktív témák
Hirdetés
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Autós kamerák
- Sorozatok
- NVIDIA® driverek topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- E-roller topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest