Hirdetés
- iPhone topik
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- MIUI / HyperOS topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Kisebb lett a Honor MagicPad3 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
Üdvözlök minden kedves honfitársamat, aki szűk keretből természetfotózásra adja a fejét.
Nem akarok túl hosszú első hozzászólást, csupán nem igazán találtam könnyen emészthető és kezdő szintre kalibrált szakirodalmat. Lehet, hogy csak én nem voltam elég körültekintő, ebben az esetben várom/juk a linkeket is.
Kiindulópontnak természetesen megteszi a [link], de úgy gondolom, hogy nem mindenki van nyelvileg olyan szinten, hogy ez használható legyen számára.
Ezzel szemben napjainkban eléggé elterjedtek a bridge kategóriás nagyzoomos gépek, amikkel sokan veszik a bátorságot (köztük én is), hogy ezeket a kis mozgékony jószágokat megörökítsék. Egy-egy közel merészkedő, bátor és szemtelen veréb v. galamb elkapása még nem jelent problémát, azonban jól sikerült képek összehozása már igényel némi tudást és gyakorlást.
Mindemellett ha valaki még szépen megkomponált képet is akar, akkor igencsak tarsolyában kell legyen sok apró csízió és kellő gyorsaság is, hiszen a "vonat nem vár példájára" a madárkák sem.Néhány fizikai probléma sajnos emeli mind a költségeket, mind a módszer nehézségét és valljuk be: itt a méret a lényeg, s az bizony madárfotós körökben 300 mm fölött kezdődik

Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- World of Tanks - MMO
- Horgász topik
- Milyen autót vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5570! 4K Touch / i7-12800H / RTX A2000 / 32GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- Apple iPhone 17 256GB Sage Karcmentes állapot 100% akku (65 ciklus)
- Eladó Apple iPhone 12 Mini 64GB fehér / 12 hónap jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3965
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest