Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToMM23
tag
Sziasztok ! Az "arkangyal" kocsikat lehet külön fejleszteni ?
Mert ha kiválasztom akkor ugye kirak vele vezethetőnek. Ha ekkor visszatérek a bázisra akkor ott lesz a szokott helyén a kocsi. Ami ezúttal az "angyal" kocsi. Legalábbis külsőre meg felszereltségre. Igen ám, de akkor hol van a saját kocsim ?
Amihez a karosszériát kerestük meg az elején... Vagy ez a saját kocsimat alakítja át angyallá mindig ha azt akarnám vinni, aztán meg szórakozhatok a visszaépítéssel folyamat .. ?
Vagy egy és ugyan az a 2 kocsi.. ? 
Ja meg ugye elkezdtem szépen felfedezni a területeket és "ki "loot" olni mindent. Így sok fejlesztés is meglett (kukacfarm, kézikocsi stb) Igen ám, De amikor odaérek a sztorival, akkor kijelzi,hogy "tracked on map" a részt. Ami már megvan.. Ez a szakállas mankós pali menedékénél jött elő.. A játék maga amúgy nagyon szépen fut és stabilan
A grafika szerintem 10/10, már amennyire szép lehet egy kiszáradt tengerfenék a maga egykori zátonyaival szikláival és korallszirt maradványaival meg a sok homokkal
Ugyan azt a "borzongatóan üres és nyomasztó" érzést adja Nekem legalábbis a sok rozsda ette hajóroncs a fenéken a kihaltság meg az egykori "ősi" civilizáció nyomai mint anno a 80-as években a MadMax filmek nézésekor
Sorry kicsit hosszúra nyúlt
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Battlefield 6
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- E-book olvasók
- Proxmox VE
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Realme GT 7 Pro 5G Mars Orange 12/256GB használt karcmentes 6 hónap garancia
- Lenovo ThinkPad L13 Gen 3 i5-1245U FHD+ 16GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
- Motorola Edge 50 Fusion 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mert ha kiválasztom akkor ugye kirak vele vezethetőnek. Ha ekkor visszatérek a bázisra akkor ott lesz a szokott helyén a kocsi. Ami ezúttal az "angyal" kocsi. Legalábbis külsőre meg felszereltségre. Igen ám, de akkor hol van a saját kocsim ?
Amihez a karosszériát kerestük meg az elején... Vagy ez a saját kocsimat alakítja át angyallá mindig ha azt akarnám vinni, aztán meg szórakozhatok a visszaépítéssel folyamat .. ? 
A grafika szerintem 10/10, már amennyire szép lehet egy kiszáradt tengerfenék a maga egykori zátonyaival szikláival és korallszirt maradványaival meg a sok homokkal
Ugyan azt a "borzongatóan üres és nyomasztó" érzést adja Nekem legalábbis a sok rozsda ette hajóroncs a fenéken a kihaltság meg az egykori "ősi" civilizáció nyomai mint anno a 80-as években a MadMax filmek nézésekor
Sorry kicsit hosszúra nyúlt ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)