Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Iskolakezdésre készül a második elit Snapdragon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Becenick
tag
Üdv !
Ebbe a kérdésbe gondolom már körülbelül 116 ezerszer belefutottatok a topicban, de megkérdem tuti ami ziher. Az általad leírt kritériumokkal tisztában vagyok és sajnos kívül esek, mivel a telóm nem rootolt (Mi4 / Miui 9 global 8.3.1 / Android 6.0.1)
Én azért nem akarok a világon mindent automatizálni, de az általad említett 2 dologra nagyon szükségem lenne. Sűrűn használok Waze-t az autóban, már csak a traffipaxok miatt is, de annak ellenére, hogy néhány kattintásról van szó, mégis túl hosszúnak tűnik egyenként bebökögetni a mobil adatkapcsolatot / gps-t / szinkronizálást, elindítani a progit .... utána szivargyújtóra tűzni a telót... stb...
A cél az lenne, hogy simán a Waze indítással röffentse be a kocsit és a szivargyújtó töltő is ugorjon rá a telefonra...
... na de hülyeséget félretéve... Waze indítással mobiladat+gps+szinkron+fényerő beállítás megtörténjen.
Applikáció kikapcsolásra értelemszerűen kikapcs.
Jobb híján jelenleg úgy oldottam meg a problémám, hogy nem az alkalmazás indítása lett a feltétel, hanem a root joghoz kötött beállítások.
Tehát ha a gps és a mobiladat kapcsolat él (feltétel), akkor indítsa el a Wazet, kapcsolja be a szinkronizációt, fényerőt küldje fel 85%-ra. Ha ki akarom kapcsolni, akkor elsőként gps ki, mobiladat ki.... fényerő visszaáll, szinkronizáció kikapcsol és utána kapcsolom ki a Wazet manuálisan.
Ez kicsit körülményes, sufni, balf@sz megoldás.
Említetted, hogy vannak kiskapuk !!! hm Érintésemuláció stb...
Ezeket annak idején próbáltam nézegetni, hogy van amelyik lehúzza az értesítési sávot sötöbö, de hiába próbáltam "lemásolni" az adott lépéseket, a jóöstennek se akart összejönni.
Létezik a problémámra azóta már valami egyszerűbb megoldás ?
Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Spirit of Gamer ELITE K70 Gaming Billentyűzet
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest