Hirdetés
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Nincs Nothing AI szemüveg? Fogd meg a söröm!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Google Pixel topik
- Megnyerné a Motorola a furcsa mobilnevek bajnokságát
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Netfone
- Nokia N9 - az első mohikán
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
A korábban indított USB meghajtós projektet jegeltem, mert nehézkesen akar a különböző eszközön működni.
Viszont kitaláltam egy másikat. Ennek is hasonló a célja. Itt nem az azonnali mentésről/törlésről lenne szó csatlakozás esetén, hanem csak annyi, hogy a kijelzőn keresztül elérhetetlenné vált telefon belső tárhelye elérhető legyen.
Amivel próbálkoztam és jelenleg sikeres is, az SSH/SFTP Server app.
Természetesen ezt is be kell állítani, hogy megfelelően működjön és tervben van egy beállítást segítő videó is hozzá.
A makrót már elkészítettem és a következő módon működik.
SMS-ben kell egy meghatározott üzenetet küldeni a sérült telefonra, amit két különböző módon lehet kommunikációra bírni.
Az egyik lehetőség a Wifi hálózatra való csatlakozás, a másik pedig a Hotspot bekapcsolása.
Amint a fent említett módok közül valamelyik bekapcsolása/csatlakozása megtörtént, akkor a MD elindítja az SSH/SFTP Server-t és az érkező SMS számra visszaküldi a telefon IP címét és Port-ját. Ezeket az adatokat egy másik telefonnak vagy Pc-nek megadva elérhetővé válik a telefon belső tárhelye.
Amennyiben valaki szívesen tesztelné, vagy lenne 5lete, hogy mit lehetne még hozzáfűzni, javítani, az legyen szíves itt vagy privátban jelezzen.
További szép estét mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 24GB RAM 512GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 11 M4 2024 256GB Wifi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte M32U Arm Edition 31,5 144Hz IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Lian Li Galahad II 360ARGB white bontattlan vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- NVME, M2 NGFF, 2,5" SATA SSD-k vegyes OEM márkák és prémium típusok, sok újszerű. 128GB-1TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2