- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
válasz
AloeVera #2505 üzenetére
Köszi az infót, holnap megpróbálom.
Videokártya: [ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB)]
Hangkártya: [Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9] -
t.zolka
aktív tag
válasz
AloeVera #2490 üzenetére
rd=disk0s1-el elindult! (erre valami megoldás, hogy ne csak így lehessen indítani?)
Gondoltam, ha már ilyen jól megy, akkor újratelepítem, és bejelölöm a Customization résznél amire szükségem lehet. Telepítő lefutott, újraindít a DVD-ről, de a hálózaton kívül semmi nem úgy működött, ahogy kéne. Felbontás 1024x768, hang nincs, Core 2-nek még nyoma sincs, és hiába telepítettem ATI, ALC, stb. kext-et, újraindítás után semmi sem változik.
Most már tényleg -
t.zolka
aktív tag
Még egy gyors kérdés: Van olyan Intel chipset, amit ezek a hackintosh-ok a legjobban kedvelnek?
-
t.zolka
aktív tag
Egyet sem jelöltem, aztán csak egyet, aztán csak egyet-egyet… a vége ugyan az, nem indul!
De, megjelent egy új release! (iPC_OSx86_Leopard_10_5_6_Intel_AMD_SSE2_SSE3)
Kipróbálom ezt is, de ha ez sem jön be, akkor egy időre feladom.
Telepítésenként fél órákat végigvárni úgy, hogy a végén nem történik semmi pozitív... kicsit már idegtépő! -
t.zolka
aktív tag
A következő versenyző a JaS OSx86 10.5.4 Client Server Intel SSE2 SSE3 volt.
Minden szépen indult, a telepítés időtartama kb. 12 perc, utána újraindítás, és ez a kép fogadott:
[link]
[link]A CPU-val van valami baja, de nem találtam megoldást arra, hogy mit kéne kipipálnom ahhoz, hogy ezt ne dobja fel újraindítás után. Valami ötlet?
Másik kérdés, BIOS-ban tiltva van minden olyat port, amire amúgy sincs szükségem, (Vista alatt sem) floppy, soros, nyomtató, infra, stb. Ez esetleg okozhat hibát? Mi az amit engedélyeznem kéne, és mi az amit nem. Pl. energiagazdálkodásnál az ACPI-t?
-
t.zolka
aktív tag
Kipróbáltam, nem jelöltem semmit, eredmény: szürke háttér, alma.
Csak OS X lesz/lenne rajta, akkor most mit kezdjek a vinyóval? Csak töröljem az aktív partíciót, és ne formázzam semmire? A Disk Utility-ben volt még valami lehetőség a formázásra, (ha jól emlékszem 3 is, Intel, Power PC, és MS-DOS) Ezek közül kell, vagy kéne választanom? -
t.zolka
aktív tag
Sziasztok!
Átolvastam a fórumot, de nem találtam megoldást a problémámra, ezért kérnék egy kis segítséget.
Több verzióval is próbálkoztam, iATKOS 5i 10.5.5, KalyWay 10.5.2, LeoALL v3 10.5.2, ToH 10.5.2..., de az iDeneb v1.3 10.5.5 volt az egyetlen, ami elindult. (a többinél csak a fekete alapon sok fehér betű, és itt megállt, vagy folyamatosan újraindult.
iDeneb-nél a telepítés így csináltam: egy teljesen új 40GB-os Samsung SATA vinyót FAT32-re formáztam, aktívvá tettem. (Hiren’s Boot CD)
A BIOS-ban engedélyeztem az AHCI-t, JMicron alapból tiltva, mivel nincs is IDE meghajtóm, a CD-m is SATA-s.
OS X telepítő elindul, Utilities, Disk Utility, Erase, Mac OS Extended Journaledet kiválasztottam, Erase, és kész. Tovább, Customization, kiválasztottam a gépemnek megfelelő opciókat, amiről úgy gondoltam szükséges lehet, és elindítottam a telepítőt.
Kb. 30 perc volt a telepítés, utána Restart, szürke háttér, alma… már azt hittem hogy minden Ok,…de nem történik semmi!
Na, erre mondjon valaki valamit.
A vas:
[link]Proci: Intel Core 2 Duo E 8200 (2,67Ghz)
Mem: 4x1GB DDR2 GEIL Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Nintendo Switch 2
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- Epson nyomtatók
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Horizon Forbidden West
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged