- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #18669 üzenetére
Valaki? Esetleg?
-
rootkiller
őstag
Azt, hogy az OS X azt írja a Dell netbookom akkujára hogy javítani kell, az mennyire releváns?
-
rootkiller
őstag
Közben megoldódott a probléma, fenn van a gépemen egy 10.6. Innentől kezdve csak az a kérdés, hogy mi a frissítés metódusa 10.6.7-re. Tud valaki segíteni?
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Egy olyan problémám lenne, hogy egy Dell Mini 10v-re szeretnék SnowLeo-t telepíteni. Találtam is egy guide-t a mydellmini oldalol, ahol leírja hogy egy USB meghajtóra mint bootolható meghajtó fel kell másolni az OS X DVD-t, valamint egy másikra a Netbookinstaller 0.8.4 RC1 lemezképet.
Ez mind meg is volt, be is bootoltam az NBI-vel, ahogy azt illik, de a csatlakoztatott OS X Installert nem akarta megtalálni se pendriveról se külső hdd-ről. Ekkor letöröltem minden particiót a gépben lévő HDD-ről, majd boot után a következő villogó üzenet fogadott a szürke képernyőn: "Unable to patch 64bit kernel. Please use arch=i386 to use a 10.6.2 or never kernel. Can't find mach kernel"
Első körben a Guideben leírt 10.6.3 retaillal próbálkoztam, majd úgy gondoltam biztos azzal van a baj, megpróbáltam egy 10.6-ost., de változatlan. Mitöbb akkor is ezt csinálja mikor OS X Installer nincs csatlakoztatva.
A BIOS be van állítva úgy ahogy a guide megkívánta.
Legyen szíves valaki segítsen, magyar nyelven talán könnyebben megoldást találunk a problémára mint különböző angol nyelvű fórumokon. Köszi!
-
rootkiller
őstag
Asszem befejeztem Hackintosh pályafutásom egy időre.
-
rootkiller
őstag
Baj van! Az előbb hiányolta a com.apple.Boot.plist fájlt.
-
rootkiller
őstag
Rengeteg komponens közül lehet választani, elég sok kernel, és egyéb dolog van itt. Ezek közül mit ajánlott feltenni (X11, PC EFI Bootloaders, Kernels and Kexts, AGPGart, stb)???
-
rootkiller
őstag
Nah bevetésre kész az xXx 10.4.11 rev2 telepítőlemeze. Első körben 1 napot élt meg az Ubuntu 11.04 a gépen, most 2 nap után kerül törlésre. Kíváncsi vagyok, hogy mire lesz elég ez a verzió, teli vagyok várakozásokkal, az integrált komponensek listája sokat ígér, de kíváncsi leszek, mennyit ad valójában.
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #7181 üzenetére
Jön le...
-
rootkiller
őstag
Na azt hiszem, hogy könnyes búcsút veszek mindenféle osx86 variánstól ezen a hardveren. A 10.4.6 sajnos azt kell mondjam, hogy idejét múlt. Végre találtam rá böngészőnek egy operát, de adium nem megy, skype 2.8 kifagy, utorrent kifagy, office2004hez docx/xlsx/pptx kompatibilitási packot nem találtam. Sőt, most még ki is fagyott maga a rendszer, nem reagál semmire. Az iDeneb 1.5.1 10.5.7 konkrétan nem is működött. 1400x1050, vagyis a natív felbontáson szétesik a kép akár driverrel, akár "ráerőltetéssel".
Kap egy esélyt az Ubuntu 11.04, aztán ha az sem válik be, akkor megy vissza a gyári XP-je, ami a jelenlegi Windows undorommal karöltve a gép eladásához fog vezetni, valakinek netezni még megteszi a cucc, bár sajnálnám, mert hozzám nőtt. Szóval hajrá Ubuntu.
-
rootkiller
őstag
válasz
rootkiller #7145 üzenetére
Fenn a driver, de ahogy rákattintok a felbontásra, szétesik a kép, ugyanúgy mint a ráerőltetéssel.
-
rootkiller
őstag
10.4.6 alatt milyen kulturált és a mai igényeknek megfelelő böngésző megy? Töltöttem valami frissebb Safarit, az kérte a 10.4.11et, friss Chrome hisztizett, hogy nem rá való, Firefox úgyszintén.
-
rootkiller
őstag
Na felraktam egy iDeneb 1.5.1 10.5.7-et. Ugyanazt produkálja a dolog, mint mikor felraktam a 10.4.11 frissítést a 10.4.6 hackintoshra: darwin után a grafikus felület amikor bejön, újraindul.
Tipp valaki, hogy mi lehet a probléma? Köszii...
Bár igazából az a 10.4.6 igen jól megfelelne, ha sikerülne az 1400x1050et beállítani, enélkül hanyagolnék mindenféle osx86 megoldást. -
rootkiller
őstag
-
rootkiller
őstag
Ati Mobility Radeon 7500 32MB.
A hibajelenség úgy néz ki, hogy elindul a Darvin, majd bejön a grafikus bootképernyő, és picosecundumok alatt újraindul a gép. Ez a folyamat véleményem szerint végtelen ciklusként az első áramszünetig menne...
Egyébként most elkezdtem felrakni egy Ubuntu 11.04et, mert kell ma másra a gép, de mindenképpen egy OS X lenne a befutó az iMacem mellé.
-
rootkiller
őstag
Egyébként 1280x960, csak elgépeltem.
Van még egy probléma. Felraktam a 10.4.11 frissítést, most nem indul a gép. Gondolom nem kellett vna.
-
rootkiller
őstag
Szevasztok!
Van egy régi 9 éves Compaq Evo N800v notebookom, melyre felraktam egy 10.4.6 JaS-t.
A gép rendelkezik a mai átlag laptopokat verő 1400x1050 felbontással. Megpróbáltam a megfelelő fájl szerkesztésével "ráerőltetni" ezt a felbontást a masinára, de szétesik a kép. Próbáltam 1208x960at, arról visszaáll 1024x768-ra.
Valaki valamit tud tippelni? Találkoztatok már ilyennel? Továbbá milyen felbontás lehet megfelelő, ami nagyobb mint az alap, és működik?
Kösziii.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Egy helyre gyűjti az eltérő áruházak játékait a Microsoft
- A látszat ellenére helyesen működik az NVIDIA-féle Resizable BAR implementáció
- Videós, mozgóképes topik
- Linux kezdőknek
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpársportok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest