- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tud valaki linkelni egy működő chameleont és egy HD4000 hez működő kextet / beállítást?
Köszi -
válasz
Plasticbomb #19327 üzenetére
Java SE 6 kell neki.
Felraktam már a 7 es JDKt és a JREt is, de még mindig nem indul. Mit kellene pontosan leszedni, hogy fusson ez a system info? -
-
Intel HD 4000 hez és Inteles hanghoz honnan tudok leszedni MŰKÖDŐ kextet MLhez?
-
win 8 alatt vmwareben akarnám ML ből felírni a DMG t a Disk Utilityvel a prndrivera, de elakad ott, hogy unmounting disk, és nem tudja lecsatolni íráshoz.
VMware bug lenne? -
-
VMware: mert CoreDuo Win XP gép van amin most van OS, és a Vmware 8 nem akar feltelepülni, mert hogy nem támogatja a gépem a virtualizációt.
Viszont amire fel akarom rakni az egy Ivy Bridge os gép, és nincs benne optikai meghajtó, és nem akarok ezért felteni rá OSt, hogy VMwarevel okoskodjak....
Bár lehet, hogy az lesz. -
Hogyan lehet tisztán USBről, már működő mac (VMware is ide értendő most) nélkül telepíteni?
iBootot nem tudtam sehogyansem kiírni USBre, bár állítólag nem is kompatibilis USB vel maga a program.Próbáltam hekkelt isot leszedni, kiírni, az sem bootol be.
Tehát egy olyan gépre szeretném felrakni, amin nincs optikai meghajtó, tehát a bootCD t azt csak pendriveról tudom beadagolni.
Valaki csinált már ilyet, hogy CD nélkül,( és mac nélkül amin korában megcsinálta a bootolható pendrivet) telepíteni PC re Mountain Liont? -
válasz
tDr1v3r #19293 üzenetére
Hát a wifit linux alatt is a gyártó honlapjáról letöltött driverrel tudtam csak életre kelteni, a bluetooth még nem sikerült.
lspci linux alatt ezt adja a hangkártyára:
Audio device: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 04) -
Intel core i3 3217U
Intel HM77 express lapkakészlet
1x 4GB DDR3 RAM
Intel HD Graphics 4000
RaLink 3280 as chippel szerelt BT 4.0 és 802.11bgn egybeintegrált wifikártya
USB 3.0/2.0Egy ilyen felszereltségű HP Pavilion Sleekbook 15-b000sh gépen menne?
-
Egy ilyen gépre fel lehet varázsolni sok macera nélkül az OSXet?
http://www8.hp.com/hu/hu/products/laptops/product-detail.html?oid=5319404
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nincs kill switch az NVIDIA chipekben
- Hobby elektronika
- Milyen videókártyát?
- Hálózatokról alaposan
- Diablo IV
- Nyaralás topik
- Wise (ex-TransferWise)
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Humble megmaradt kulcsok Frissítve 08.05
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- Xiaomi Redmi 9T 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest