- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tud valaki linkelni egy működő chameleont és egy HD4000 hez működő kextet / beállítást?
Köszi -
válasz
Plasticbomb #19327 üzenetére
Java SE 6 kell neki.
Felraktam már a 7 es JDKt és a JREt is, de még mindig nem indul. Mit kellene pontosan leszedni, hogy fusson ez a system info? -
-
Intel HD 4000 hez és Inteles hanghoz honnan tudok leszedni MŰKÖDŐ kextet MLhez?
-
win 8 alatt vmwareben akarnám ML ből felírni a DMG t a Disk Utilityvel a prndrivera, de elakad ott, hogy unmounting disk, és nem tudja lecsatolni íráshoz.
VMware bug lenne? -
-
VMware: mert CoreDuo Win XP gép van amin most van OS, és a Vmware 8 nem akar feltelepülni, mert hogy nem támogatja a gépem a virtualizációt.
Viszont amire fel akarom rakni az egy Ivy Bridge os gép, és nincs benne optikai meghajtó, és nem akarok ezért felteni rá OSt, hogy VMwarevel okoskodjak....
Bár lehet, hogy az lesz. -
Hogyan lehet tisztán USBről, már működő mac (VMware is ide értendő most) nélkül telepíteni?
iBootot nem tudtam sehogyansem kiírni USBre, bár állítólag nem is kompatibilis USB vel maga a program.Próbáltam hekkelt isot leszedni, kiírni, az sem bootol be.
Tehát egy olyan gépre szeretném felrakni, amin nincs optikai meghajtó, tehát a bootCD t azt csak pendriveról tudom beadagolni.
Valaki csinált már ilyet, hogy CD nélkül,( és mac nélkül amin korában megcsinálta a bootolható pendrivet) telepíteni PC re Mountain Liont? -
válasz
tDr1v3r #19293 üzenetére
Hát a wifit linux alatt is a gyártó honlapjáról letöltött driverrel tudtam csak életre kelteni, a bluetooth még nem sikerült.
lspci linux alatt ezt adja a hangkártyára:
Audio device: Intel Corporation 7 Series/C210 Series Chipset Family High Definition Audio Controller (rev 04) -
Intel core i3 3217U
Intel HM77 express lapkakészlet
1x 4GB DDR3 RAM
Intel HD Graphics 4000
RaLink 3280 as chippel szerelt BT 4.0 és 802.11bgn egybeintegrált wifikártya
USB 3.0/2.0Egy ilyen felszereltségű HP Pavilion Sleekbook 15-b000sh gépen menne?
-
Egy ilyen gépre fel lehet varázsolni sok macera nélkül az OSXet?
http://www8.hp.com/hu/hu/products/laptops/product-detail.html?oid=5319404
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mesterséges intelligencia topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged