- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
- Magisk
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
t.zolka
aktív tag
válasz
AloeVera #2505 üzenetére
Köszi az infót, holnap megpróbálom.
Videokártya: [ATI Radeon HD 2600 XT (256 MB)]
Hangkártya: [Realtek ALC888/S/T @ Intel 82801IB ICH9] -
t.zolka
aktív tag
válasz
AloeVera #2490 üzenetére
rd=disk0s1-el elindult! (erre valami megoldás, hogy ne csak így lehessen indítani?)
Gondoltam, ha már ilyen jól megy, akkor újratelepítem, és bejelölöm a Customization résznél amire szükségem lehet. Telepítő lefutott, újraindít a DVD-ről, de a hálózaton kívül semmi nem úgy működött, ahogy kéne. Felbontás 1024x768, hang nincs, Core 2-nek még nyoma sincs, és hiába telepítettem ATI, ALC, stb. kext-et, újraindítás után semmi sem változik.
Most már tényleg -
tlac
Topikgazda
válasz
AloeVera #2424 üzenetére
kösz, ez bejött!
még rágyúrtam kicsit ukelele-vel és most már teljesen ugyanaz a kiosztásom van, mint win alatt
nem tudom honnan szedted ezt az ApplePS2Keyboard.kext fájlt, de megérne egy linket, hogy ha később másnak is szüksége lenne rá
- Az Info.plist fájljában beállítható hogy a Caps Lock legyen a Ctrl billentyű, és hogy az Alt és Windows billentyűk fel legyenek-e cserélve. Előbbi beállítást hagytam false-on, utóbbi viszont true volt, én false-ra állítottam.
ezt én sem értem, szerintem is ezt mindet meg lehet tenni a billentyűzet beállításainál, egyszerűbben
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
AloeVera #2426 üzenetére
ctrl-cmd felcserélés az "alapból" is megoldható a System Preferences-ben.
pblaci: Bal fent, kereső, ismerős gondolom. Te barátod is. Problémádra inteligensen keresve olyan 50-100 találatot kapsz a topicban, szóval nem is értem mit vártál
p.s: Jól kicsesztél velünk, hogy továbbra is windózt használsz, gondolhatod...
-
tlac
Topikgazda
válasz
AloeVera #2424 üzenetére
kösz! megkaptam
Az Info.plist fájljában beállítható
ez is a kext-ben van?
(most linux alatt vagyok, osx-es vinyó meg lehúzva, nem tudom megnézni)A Command-Q a Quit Terminal shortcut, és nálad a Ctrl billentyű a Command.
igen, ez világos
akkor úgy kérdezem a command + c vagy a rendes ctrl + c, az ami működik? -
tlac
Topikgazda
válasz
AloeVera #2419 üzenetére
Viszont találtam egy módosított ApplePS2Keyboard kernel extensiont, ami kezeli a teljes ISO billentyűzetet, feltettem, eddig probléma nélkül működik.
tehát ez megoldja az í0 problémát?
ha igen, érdekelne
A módosító billentyűk általad javasolt cseréjével a Windows gomb pótlását is megoldottnak láttam, egészen addig, míg valamikor egy Terminal-t nem indítottam, mert akkor rájöttem, hogy nincs Ctrl-S, Ctrl-Q, Ctrl-C stb.hmm...
hát nekem a ctrl + q az úgy működött, hogy kinyomta az ablakot
ctrl + c meg semmit nem csinált, ezek szerint ez is működne?még meg kellene próbálni másik terminál programot is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Gyermek PC játékok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged