- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple Watch
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clemi
veterán
Szvsz herélt szar lemezről akarod felrakni, Retail telepitő NINCS 10.8.0-s kernellel és EvOReboot-tal... Amúgy meg ACPI okozza nálad a KP-t.
Köszi, hogy reagáltál a problémámra.
Tehát összefoglalva, ez alapján kezdtem hozzá a telepítésnek, pontosan követve a lépéseket, egy 10.6.3 Retail disk-et használva, amit mind ISO mind pedig DMG verzióban letöltöttem és kiírtam.
A gond nálam már ott kezdődik, hogy hiába nyomom az F5-öt soha semmilyen verziónál nem ismerte fel, hogy a meghajtóban telepítőlemez lenne. Ettől függetlenül az "enter után" elkezdődött a lemez beolvasása, de a telepítő képernyőig soha nem jutottam el, bármilyen paramétert is adtam meg az "enter" előtt, bár lehet hogy rosszul írtam be, és hatástalan volt. Konkrétan így nézett ki a beírásom: -cpus=1 busratio=33 PCIRootUID=1 (vagy még a -x is) -vEzután próbáltam ki a "herélt" verziót, ami konkrétan a 10.6.6i Hazard féle verzió volt. Ezzel korrekten eljutottam a telepítés végéig, csak éppen "panic" miatt képtelen a rendszer elindulni.
Igen sejtem, hogy az ACPI és a CPU nem tetszik a rendszernek, csak lövésem nincs hogyan tovább, mivel és milyen verzióval próbálkozzak, melyik bootloadert használjam (iBOOT és az AndyBoot között nálam eredményben nincs különbség)
Ezek szerint túlságosan új lenne a konfigom?
-
Kommy
veterán
Letölötttem a GM Lion-t az lenne a kérdésem, hogy nehéz felrakni?
Arra rátaláltam, hogyan lehetne kiírni kirakni usb-re (én mondjuk egy külön partícióra szeretném) nincs ekkora pendrive-om.Le tudod írni te hogy csináltad?
Vagy van értelme próbálkoznom, gép adatai: Gigabyte GA-EP45-DS3 | Intel Q9300 Scythe Ninja 2 | 4x1 GB Geil Black Dragon 1066MHz | Gigabyte GTX 260 |Supertalent ssd + 500GB Western Digital HDD | Enermax Liberty ELT400AWT
Új hozzászólás Aktív témák
- Robotporszívók
- Assetto Corsa EVO
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest