-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabady
aktív tag
válasz
Gabady #35721 üzenetére
Na.... további fejlemények:
-A High Sierra telepítőt el kellett engednem, mert folyamat hibára futottam. Sikerült lekapni egy Mojave telepítőt, amit feltettem pendrivera, majd telepítéskor 2 hibába is belefutottam.
Első hiba volt, az hogy szintén hibásnak írta a telepítőt.
-Ezt sikerült orvosolni egy fájl törlésével, majd közölte, hogy nem tud csatlakozni vmi szerverhez. Ezután kapott a Clover egy RTL kext-et, majd sikerült a telepítés. A Mojave-t viszont el kellett engednem, mert nem támogatja a GTX-eket...
-Szóval marad a HS. Mojave alól sikerült megcsinálnom a telepítőt, szintén kellett az RTL kext a hálókártyához, mert hibára futott megint a telepítő. A telepítés sikeres volt, mostmár csak finomhangolni kellene a gépet. Nincs hang, CPU-ra Unknown-t ír, vga webdriver nem megy fel, mert az OS Build ID 17G66 és nem találtam ilyen build ID-vel rendelkező drivert...
iMac 14,2 SMBiost alkalmaztam, és a telepítőt a leírás szerint készítettem el.
Szeretnék segítséget kérni a finomhangolásban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gyermek PC játékok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged