Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Smiley #25783 üzenetére
nem tudok érdemben válaszolni, de szerintem, aki ilyet tud írni, többszáz hdd-t kezelni, nem hiszem, hogy rossz programot hozna létre, hiszen nincs tudás híjján
de én elfogult - asszem már 2004 óta "használom" - , és a témában járatlan is vagyok
meg abszolut nem csilli-villi
a küllemét nem is szeretném tovább firtatni, nem is lényeges, .... elég sok programot láttam már ahhoz, hogy elmondhassam, a hdsentinel csak a szükséges szintet hozza simple user tájékoztatása érdekében.(sajnos vagy nem ... de) olyanok is használják a számítógépet, akik látva annak igazi arcát, sikoltozásban törnek ki, meglátva a terminált, vagy a bios-t, vagy a .... smart infokat .... miattuk kell mindent "csilli-villi"-re csinálni, hogy elég legyen neki a system traynél az ikon fölé vinni az egeret, és már láthatja is, hogy 99%, ideje betervezni egy új hdd-t ...
egy 2007-es írás a ph-n nem mondom hogy akkoriban nem voltak pr-cikkek, de szerintem sokkal kevesebb mint manapság.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest