Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
X@b3e
addikt
Mondjuk annyira nem vészes a szöveg, hogy ne lehessen megérteni (szerintem).
Hány "epizód" van amúgy benne? -
X@b3e
addikt
Vajon lesz ennek a gamenak magyarosított változata, vagy feleslegesen ne várja rá

-
nsrking
senior tag
válasz
Sirandrish
üzenetére
hát nem egy Crysis, de attól még lehet jó game!

-
@lbert
tag
Halihó!
Nekem mobilos játékban van meg. Kidolgozása annak ellenére hogy mobil, elég jó.
Bár azt azért nem árt megemlíteni, hogy nem holmi szutyin próbáltam. 265k szinben azért mutat a játék, de kicsit olyan felül nézetes a dolog. Az irányítás itt sem túl egyszerű, és szint az a filmes ide rohanok oda rohanok, itt kavarok, ott intézkedek történet. -
Eagle16
addikt
Most abban a hülye sötét barlangban vagyok, az öngyújtónak semmi fénye és ráadásul 15mp-ig sem tart ki, mert megégeti a kezét

-
Shodan
őstag
Eleve ott rontották el az egészet, hogy az eddig történteket kell végigjátszani.Így kicsit unalmas, mert tudom hogy nagyából mi fog történni.
Egy fél órát játszottam vele .Most ott tartok hogy bementem a dzsungelba valami kamera után.
Szerintem grafika annyira nem rossz, a hangok is elég jól sikerültek(ha jól tudom nem az eredetiek, de annyira nem tér el azoktól, legalábbis akikel eddig beszéltem), főmenü szépen összerakott.Irányítás sajnos tényleg elég konzolos maradt.
Többet a történetből nagyon nem is lehetet kihozni, mert magába a sorozatba is csak rohangálnak ide-oda, beszélgetnek, kiderülni meg nem nagyon derül ki semmi. A zene és a previously on lost videoval viszont nagyon átjön a hangulat, tényleg olyan mintha a sorozatot nézném.És azért látszik hogy ubi színvonal.Nem egy világmegváltó játék,de látszik hogy fogalkoztak vele és nem csak összetákoltak valami bughalmazt, mint ahogy khmm ea-nál szokás.
-
Scoobyka
addikt
a kamerás küldetésnél történt az,hogy azt mondtam na most kicsit abbahagyom....fokuszálni és elkapni azt a pilanatot...hát na mindegy majd meglátjátok kiváncsi vagyok másnak milyen érzései vannak a gémmel kapcsolatban.
-
Scoobyka
addikt
kiprobáltam....hát elégé konzolos lett a pc-s átírat(menü,irányítás meg úgy összeségében)......meg azért a motorra is ráfért volna egy kis finomítrás....lost fanoknak tuti kötelező...engem nem kötött le.
Legidegesítőbb az első videót nem tudtam átugrani...mindig újra-meg újra meg kellett nézni....mentségére legyen mondva legalábbis sztem hd-s felvétel.
Grafikai variálhatóság:
Már az elején be kell állítani milyet szeretnél...van low medium high és very high....meg van egy high textura vagy miféle....pozítiv dolog,hogy a széles képernyőket támogatja....nekem ez nagyon tetszett... a menű is szépecske,csak konzolos...érződik....a graf meg sztem nem olyan szép,mint amennyit vasat megeszik...de ez is szubjektív....
-
Eagle16
addikt
Ez a Lost Via Domus nevű játék ugye?

Szép nagy lett ez is, 3.99Gb
Az oldal ment is a kedvencek közé, hamar szükség lesz rá szerintem.
-
dante3
addikt
-
Hasek
Közösségépítő
PC Guru cikk a játékról. Egész jónak igérkezik a cikk szerint.

-
dante3
addikt
Megjelenési dátum:
USA: 2008. Február 26.
Anglia: 2008. Február 29. -
Hasek
Közösségépítő
Nos ha senkit nem zavar akkor megnyitnám ezt a topicot.
A Lost(Eltűntek) c. sorozatról készít videojátékot az Ubisoft, aminek megjelenése 2008-ra várható.
Hivatalos weboldal: [link]
Megjelenés XBOX360-ra, PS3-ra, és PC-re is.
Én személyszerit kíváncsian várom hogy milyen lesz a játék, hogy fogja követni a sorozat eseményeit. Ha követi akkor hát nem tudom... a sorozat első évadában nem nagyon voltak nagy akció jelenetek, csak tutajt építettek, meg mászkáltak fel-alá. Jó néha megkínozták Sawyert meg jött a biztonségi rendszer is, de ha a játék ezt az útvonalat követi akkor az első pályák nem lesznek valami izgalmasak, csak mászkálni kell a dzsungelben. Amit viszont remélek hogy szabadon lehet majd gyepálni az embereket. Sawyert párszor szívesen megnevelném, vagy mikor Sayid épp vallatja Bent bemenni segíteni neki(már mint Sayidnak) vagy nem tom.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Samsung Galaxy A50 4/128GB kék / 12 hónap jótállás
- GAMING PC! Ryzen 5700X / RTX 3070 / 32GB 3600MHz / SSD / 700w Gold!
- ÚJ Lenovo LOQ Intel Core i7-13650HX, 32GB, 1TB, RTX 5060(8GB), FHD 144Hz
- HP EliteBook 630 G10 - 13,3'FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- 27% - ÚJ Samsung Odyssey G5 S27FG506SU QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 180Hz / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)