- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A karcsúság ára
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
válasz
BoneDragon #44 üzenetére
Bár én ugyan nem most játszom vele elsőnek de most is ugyan úgy tetszik mint amikor játszottam Orosz szerveren.
Nekem ebbe kb minden benne van amit egy MMO-ban akartam, azért is jöttem vissza a több éves MMO szünet után mert ebben látok esélyt akár hosszabb távon is.FPS dropok meg egyáltalán nem vészesek sztem, pláne nem az összes többi másik UE 3 alapú MMO-hoz képest. 'Blade&Soul/Tera példának meg az új Elyon'
Igazából szinte csak városban meg durvább átvezető videókban amikor ki zoomol a kamera látok dropokat de ugye ott meg nincs jelentősége.
Maga a gameplay teljesen jó és kezelhető/fluid így is.Tipikus UE 3 MMO betegség ez amúgy, CPU IPC/1 szál teljesítmény limites.
Nekem is egy korosodó első generációs Ryzen 5 1600x van egy GTX 1070-el ami szinte jó ha félig van terhelve 2560x1080 max grafon. 'nem is melegszik sehova játék alatt, nincs terhelés'Jah azért említettem mert már sok embertől láttam ezt, hogy ez majd Diablo meg PoE killer játék.
Jó, hogy nem is egy kategória a 2 de mind 1 majd rájönnek azt vagy csalódnak vagy nem.Mint minden MMO meg netes játéknak biztos meg lesz a baja meg ugye ja Amazon kicsit kérdéses mint publisher de ez majd csak hosszabb távon fog kiderülni.
-
duvi
nagyúr
válasz
BoneDragon #44 üzenetére
Én is abban a tévhitben voltam - amit Daelion kolléga is írt -, hogy egy kibővített Diablo klónt kapunk. Ettől függetlenül már nagyon vártam a játékot és rég megvettem a kezdőcsomagot. Tegnap egy régi barátommal nyomtuk partiban és messze felülmúlta a várakozásaimat. Eleve most derült ki számomra, hogy ez egy teljes értékű MMO, csak rendhagyó módon izometrikus nézette használ. Annak ellenére, hogy hány éves, még mindig nagyon szép a grafika és a látvány. Nálam folyamatosan, akadás nélkül futott 1440-ben max grafikával, 100+ FPS-el. A hangok és zene is teljesen rendben vannak. Az kontrollt kicsit szokni kellett a wasd beidegződés miatt, de pár óra játék után már ráállt a kezem. Egyelőre nem sok negatívumot tudok mondani róla. Talán a rengetek töltelék questet említeném (a faéknél is egyszerűbbek néha), de ezek sem zavaróak az insták és komolyabb küldik mellett.
-
toxicjew
addikt
válasz
BoneDragon #44 üzenetére
Már 14ben tudtam, hogy én ezzel játszani akarok, csak akkor még nem tudtam, hogy ilyen sokáig kell majd várni rá. De úgy tűnik megérte, baromira tetszik, a classok, az effektek, a hangok stb. De tovább én sem megyek, mert egyrészt nem akarok spolierezni, másrészt csak nehezebb lesz a várakozás
. Egyedül az fps droppok aggasztanak, van még hova optimalizálni, de remélem ezt kikuszobolik majd a megjelenéséig. Mindent egybeveve, nagyon várom
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad P53 15.6" FHD IPS i7-9850H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ROG Strix GX601 Helios Black
- Oppo Find X7 Ultra 16/512GB 100% aksi újszerű!
- Latitude 9430 2-in-1 27% 14" QHD+ IPS kihajt érintő i5-1245U 16GB 512GB ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- 27% Számla, Fóliás! RTX 4090 XTREME WATERFORCE 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- ASUS 18W USB ADAPTER
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest