- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- A HMD visszalép az USA piacáról
- HMD Skyline - jó szerelés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Aktív témák
-
Loha
veterán
Nem haszbálja a 4szeres osztót (én legalábbis így emlékszek) csak 133mhz felett, és szerintem a proci addig már nem bírja...
Másrészt, nem biztos, hogy ez a gond, ki kell próbálni alapfrekin, ha ott jó akkor megvan a probléma oka. Aztán el kell kezdeni növelni a frekit amíg ki nem fagy... -
Loha
veterán
Ami még eszembe jutot, lehet, hogy a magas AGP freki okozza a galibát, mivel nálad 120-on megy az FSB ez 40Mhz-es PCI-t és 80Mhz-es AGP-t jelent...
Én 40mhz-es PCI freki mellet még sohasem próbáltam 4X AGP-vel max 38Mhz-en ment ez neked 114-es FSB-t jelent. Próbáld meg csökkenteni az FSB-t... -
Loha
veterán
BIOS-ból a legutolsó van fent?
Nekem 4x AGP-vel megy a karesz és nincs vele semmi probléma, betonstabil a gép.
4x AGP-s kártyák viszont ha 4X állítom akkor textúrahibákat csinálnak....
Ha nem tudod megoldani a problémát akkor sem kell elkeseredni, mert tényleg pár százaléknál többet nem számít a 4X AGP
Másik dolog ami feltűnt, hogy ha én beállítom 4X AGP-re attól nekem nem fog annyival menni, RivaTunerrel még át kell állítanom a drivert is...
Szerintem nálad tutira vmi szoftver eredetű probléma lesz..
Egyébként én a 43.51-es drivert használom FastWrites OFF Sideban Adressing ON
Gyakorlatilag jó az összes 43.xx, 44.xx driver az újabbakkal már lassabb lesz...
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest