- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
boci85
tag
válasz
Perillustris #44 üzenetére
Nálam az energi fogyasztás az utolsó szempont ezen a téren mivel nem azért vettem ,h spóroljak vele
minsőségi hang volt a fő szempont amugy is Z-5500 nem egy spórolsós hangrendszerA hitetlenekedőkenek ,meg kételkedőknek azt tudom mondani , haver vett kb 250 rugeszes onkio házomozit és ebben a kategoriában még nem is THX minősétésü na de szó mind szó DTS hangminőségü filemet bedobtuk hozzá azt halgattom és látom büszkeség tölti el az arcát de nálam volt egy kajlán mosoly ,gondolván majd akkor halgasd meg nálam
az akkor nálam és a mosoly ami volt az arcán át ment szomoruságba mert negyed áron meg kapja a jobbat !! Nem azt mondom ,h fényévekkel jobb de szebben szolt a Z5500 és ő is elgondolokodott a cserén mivel .... NA és én ezért is várom az új jövevény beszámolóját mivel állítólag csiszoltak a hangzáson ,szebben szól , Nagy hangerőn se torzít ,kristálytiszta hangzás... azért én kiváncsian várom ,h ez leváltja a 6éves konstrukciót
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest