Új hozzászólás Aktív témák
-
djtoomi
addikt
válasz
Kis zöld izé #3387 üzenetére
Nem küldöm szénné, max 8-10-re húztam eddig fel.
A mély a földön van, tőlem kb 60 cm-re, szóval nincs olyan messze se, de pl egy jóminőségű zeneszámnál odateszem a fülem, hallom hogy szól, de nem valami erősen.
Haverom átjött megnézni előbb, neki lassan 2 éve z5500 van, azt mondja ez ilyennek kell lennie.
Szóval most el vagyok keseredve.
Faterom autójába pio subláda van, a legolcsóbb 20k-s verzió, az is szarrá alázza, pedig aszzem 150w-os, egy noname erősítő melett.Előbb szedtem le innen hangokat.[link]
A jurassic-os viszont odab@szott.Szóval ott előjött a mély, így van kb a genius szintjén.De a többi hangszóró jóval szebb, de az hiába szép, ha a mély erőtlen.
Cocacola is egész jó, de szintén smemi, mondom star wars csúcshangja, az pfff, vérgagyi....Viszonyítás képpen:
Rokonnak Logitech Z-560 van, immár több mint 4 és fél éve, ott star wars úgy szólt, hogy besz@rtam, meg minden zene, pedig az 100w-al gyengébb is mint ez.Most winampban is adtam neki +12db-t, és így talán genius szintjén van a mély, de inkább alatta, továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Apple MacBook
- Xbox Series X|S
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged