- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
Sziasztok.. Én is vettem egy logitech x530 hangfalszettet vadonatújonnan Iponba.. Na és azt szeretném megkérdezni hogy első alkalommal megszabad hajtani,tehát nagy hangerőtöl lesz valami baja az első perceknél vagy időknél?? Mert én egy kicsit meghajtottam.. Egyébként nagyon jó kis hangfíalszett.. 1héttel ezelőtt Logitech x540em volt azt vettem,előtte x530volt csak egy baleset folyamán tönkrement és gondoltam kipróbálom a x540et milyen mert még is újabb típus stb.. Na hazajöttem.. 1.Recseg épp hogy egy kicsit hangosan hallgatod,a mélynyomó szinte nem is mélynyomó hanem pattogó mert csak pattog semmi mélyet nem ad. Na jó,mondom ez nekem nem kell.. eladtam itt ph-n vettem utána gyorsan egy x530at most raktam össze na semmi bajom vele.. Nagyon fasza kis hangfal. No recsegés,no pattogás.. A mélynyomó az igazából is mélynyomó nem csak elvan nevezve annak és a magashangsugárzók is jobbak sokkal.. Na és ezért kérdeztem hogy első alkalomnál megszabad e hajtani a x530at mert én egy kicsit meghajtottam.. Tehát aki x540et akar venni felejtse el ugy ahogy van.. talán xboxhoz vagy ilyesmihez talán jó de gépre,tv re felejtsétek el.. Várom válaszokat a kérdésemre.. előre is köszi.. Üdv: Robi
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Elképzelhetetlen sebességre kapcsolt az Anthropic
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Hálózati / IP kamera
- Telekom mobilszolgáltatások
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Szintet lép a Xiaomi Apple másolásban?
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Eladó egy hibátlan állapotú Motorola razr 2022 8/256gb fekete készülék
- Eladó egy bontatlan Nintendo Switch Oled White Super Mario kiadás
- Eladó egy hűtőbordás, Corsair Force MP600, NVMe Gen4 500GB-os SSD!
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- GAINWARD PYTHON III RTX 5070 12GB GDDR7! 3 VENTIS! GARANCIA/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- DELL Precision 3420 (SFF),i5-6600,8GB DDR4,128GB SSD,Nvidia Quadro K420 2GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 650W
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-8500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest