- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Légies iPhone halvány színei
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milan86
tag
válasz
Kis zöld izé #552 üzenetére
Tesómnál meg hibátlan a cucc nem értem komolyan mondom.
-
Milan86
tag
válasz
Kis zöld izé #544 üzenetére
Lehet, hogy az elektromos hálózat öreg vagy bármi más is lehet a probléma. > most építettük a házat frissen van kötve minden, ismerős villanyszerelő körbenézet mindet és semmi hiba nincs. Túlfeszültség hosszabbítom pedig már van , + szünetmentes táp és semmi. Kezd elegem lenni belőle.
Mély láda leföldelés megoldhatja? -
Milan86
tag
válasz
South Velen #542 üzenetére
Ettől nem lettem okosabb...sajnos. Viszont kezd unalmas lenni.
-
Milan86
tag
Sziasztok.
Probléma tenger.
Megvettem a cuccost x-530as hazajövök beköt tuti minden bögre le az asztalról mert a mély kicsit kitett magáértna szóval eddig minden ok. Viszont hiba pattogás mikor hűtő, villanykapcsoló, varrógép vagy akármi komolyabb beindul + esténként még ilyen külföldi beszélgetések meg minden féle vackok jönnek elő.
Jött ötlet gépem nincs földelve ez igaz is lett ACV 88 körül volt , leföldeltem most 0 viszont a probléma ugyan úgy fennáll.
Lehetséges hogy valami tréség van a mélyládával és ha azt leföldelem akkor jó lesz? Vagy vissza garanciába inkább? De ha ott nem jön elő nekik akkor mit csinálok? Pestre meg nem szeretnék feleslegesen vidékről felvinni mindent.
Tehát help meeeeeeeeeeeeety
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen egeret válasszak?
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Házimozi belépő szinten
- Peugeot, Citroën topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest