Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Valóüszínűleg arról van szó, hogy a játék felülírja a profiler parancsait. A profilerből kell indítani a játékot és van az egyik menüpont alatt egy olyan opció, hogy alkalmazza a beállításaokat a játékra, na ekkor menni fog, ha az adott játékvezérlőt támogatja a program.
-
dcsabesz
tag
Nincs semmi ötlet?
-
dcsabesz
tag
Remélem nem Én vagyok a láma!
A kövezkező problémával találkoztam: Szóval van egy Logitech botkormányom, amihez jár a fent említett program. Ezzel ugyebár tudom programozni a vezérlőt.
A játék pedig a Blazing Angels lenne.
Szóval az a gondom, hogy szépen beírkálom a profilerbe a kívánt parancsokat, de nem azszerint műnködik a játék.
Pl: a bot tekerésekor a sebesség változik, pedig ennek a csűrőlapokat kéne vezérelnie.
Van valami trükkje a profiler használatának?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Metal topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iOS alkalmazások
- Nintendo Switch 2
- Mikrotik routerek
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- The Legend of Zelda - Megvan a film két főszereplője
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest