Hirdetés
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Magisk
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
mcmike
őstag
válasz
lamathosz
üzenetére
Próbáltad a SetPoint-on belül az egyes gombokhoz a KeyStroke Assignment-et?

Ez arra jó, hogy az egér minden gombjához rendelhetsz egy billentyűt. Ha WOW-ban van az általad említett funkciókra billentyűparancs is, akkor azokat kell megfelelően belőni SetPoint-ban és kész. Amúgy meg van olyan opció is, hogy az egeret a Setpoint kezelje avagy az oprendszer drivere (egy pipa)... max állítgatod ha játszol / vagy Excel-ezel...
-
mcmike
őstag
Pont tegnap voltam MediaMarktban, hogy megnézegessek egy-két egeret még vásárlás előtt pl. egyáltalán milyen a fogása. Ugyanis nekem rendszerint kicsinek tűnnek az egerek, pedig nem hinném hogy a szokásostól eltérően sokkal nagyobb lenne a kezem. Megfogdostam az alábbiakat:
- G5
- G3
- MX400
- MX510
Hát nem azért de szerintem az MX400 fogása lehet hogy még jobb a G5-nél is. Nekem legalábbis úgy tűnt... A hüvelykujjnál lévő 2 gombtól féltem, hogy esetleg túl ''gagyi'' érzést mutatnak majd, de ez sem így lett. Tökéletesen lehetett őket kezelni, máramennyire meg tudtam akkor és ott állapítani. Atól hogy viszonylag olcsóbb kategóriába sorolható az MX400, egyáltalán nem tűnt úgy mintha kispóroltak volna belőle dolgokat...
Érdemes megfontolni...
-
mcmike
őstag
Tehát az eredmény dióhéjban: elég eltalált kis darab, még megfizethető áron. Ezek szerint az ergonómiával sincs gond....
Már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyen frekvencián hajlandó működni, és hogy hogyan viselkedik játékokban. De a lényeget már így is leírtad...
Kösz az élménybeszámolót...
-
mcmike
őstag
Hát én személy szerint nem nagyon vagyok kibékülve a Cordless egerekkel...

Az tény hogy jó dolog a szabadság, de hogy ezért hatszor nehezebb legyen, meg akkor merüljön le amikor éppen fontos lenne hogy ''fejlövést'' tudjak adni, hááááááát....
Szóval mindenképpen vezetékeset akarok, és kizárólag Logitech-et. De nálam is van egy elvi korlát, hogy mennyit adok ki egy egérért, ami kb 8.000-10.000 körül mozog. Még éppen beleférne az MX518 is, csak azt nem tudom hogy mennyit nyernék, és mennyit veszítenék...
Nekem eddig ennyi állt össze az MX518 vs. MX400 csatában:
MX518:
+: ergonomikus, kifejezetten gamer egér, 500Hz frissítési freq, 1600 dpi
-: az ára, infrás és nem lézeres (ez egyébként nagy dilemma nálam hogy ettől most rosszabb vagy jobb??? Pl. lehet hogy nekem rosszabb a lézer mert infrát szoktam meg...)
MX400:
+: az ára, lézer technológia, ergonomikus (legalábbis annak tűnik), biztos tud min. 500Hz-et, pofásan néz ki...
-: Lehet h gyengébb minőség, lehet hogy nem olyan jó a használhatósága játékokban mint mondjuk az 518-asnak
Szóval még erősen dilemmázom (MX400 vs. MX518), de az összefoglalót ha már meglesz és tesztelted, azt megköszönném...
[Szerkesztve] -
mcmike
őstag
Áhh! Így már egyből jobban érzem magam, lassan alakíthatunk egy MX400 klánt...

Sajnos nekem sem jönnek be a nehéz egerek, ezért mindenképpen vezetékeset akarok. Még talán az adatátvitel sebessége sem lehet olyan jó egy Wireless egér esetében mint pl. egy vezetékesnél, ami pedig lényegi kérdés mondjuk egy FPS játéknál.
Nekem nagyon szimpinek tűnik az MX400, jó formája van, jó színei, plusz van 2 extra gomb kb. mint az MX518-ason. Az, hogy mennyire használhatóak (állnak kézre), nem tudom. Ha esetleg már megvan neked, akkor írhatnál egy kis vélemény-összefoglalót...
-
mcmike
őstag
Ezek szerint senkinek nincs ilyen?

Végülis minden rosszban van valami jó..., azaz :
Én leszek Magyarorszég első Logitech MX400 tulajdonosa!

-
mcmike
őstag
Hi all!
Bátorkodtam megnyitni ezt a fórumtémát, mivel nem találtam ilyet. Csak az elterjedtebb típusokról, mint pl:
- G5
- G7
- MX518
Éppen gondolkodóban vagyok egy Logitech MX400 megvásárlásával kapcsolatban, ezért is lenne hasznos számomra egy kis tapasztalatcsere az egérről. Hátha rendelkezik már valaki ilyennel. Sok helyen kutakodtam az interneten egyes paraméterei után, mint pl:
- Optika felbontása (dpi)
- Milyen frissítési frekvenciát tud
- gombok használhatósága (görgő is)
de nem nagyon találtam. Ezek szerint annyira nem supportált, mint nagyobb testvéreik (G1, G5, G7, MX518). Holott pedig árban megfelelőnek tűnik (kb 8k), és lézeres is. Szerintem nem olyan komoly játékosoknak is megfelelő lehet akár.
Az említett:
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- alza vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Melyik tápegységet vegyem?
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gaming notebook topik
- Hálózati / IP kamera
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4065, 90% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
- Eladó Samsung A12 4/64GB / 12 hó jótállás / ÚJ KIJELZŐ
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Honor Magic 4 Pro 512GB,Újszerű,Dobobzaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest