Hirdetés
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Aktív témák
-
-
gizmoboy
csendes tag
Hello! Lehet, hogy a MM egy évet ad rá, de a Logitech hármat. A kopásról annyit, hogy végülis ha rajta van a kezed, úgyse látod
Mióta egy MX 620-at is használok, rájöttem, hogy nem a külső a lényeg. A MediaPlay-nek pont olyan fogása és mérete van, amilyet az én kezem elvár (jól meg tudom ragadni), csak sajnos a Logitech eldobta ezt a formát, és most ilyen buzi oldalra dőlő egereket terveznek :S
Ha engem kérdezel, lefújt egeret nem fognak elfogadni, viszont ha szerzel képet egy másik kopott egérről, akkor jó esélyed van, hogy küldjenek egy másikat. Le a kalappal a Logitech előtt egyébként. Nekem egy MX 620-ast küldtek, és én voltam olyan genya, hogy a MediaPlay vevőjét és elem borítását nem küldtem vissza nekik, mivel rájöttem, hogy semmi baja, csak 3 évig nem vettem észre, hogy van a vevőn is egy reset gomb, amit addig sose kellett megnyomnom elemcsere után
-
UMFBiker
csendes tag
Üdv mindenkinek,
Nos amit én csináltam - tudván, hogy a media marktban 1 év gari van, az egér dobozára ill kézikönyvére meg 3 év gyártói garancia van - az az, hogy küldtem a logitechnek (európai központnak) egy kultúrált mailt, hogy mikor vettem az egeret, milyen kopásjelenséget tapasztaltam, és hogy az ember nem várná el ezt egy 13e Ft-os egértől, főleg nem 1 év használat után. Erre kaptam a választ, hogy sajnos ők is tudnak a hardver jelenségről, küldjem el a blokk, számla, miegymás másolatát mailben, illetve a kért adatokat (név, cím, mail, egér sorszáma, egér gyártási száma). Utána a következő mailben felajánlották, hogy mivel ezt a típust már nem gyártják egy MX610-re cserélnék, elfogadom-e. Persze igent mondtam. Akkor küldték a címet hogy hova kell küldenem az elemfedelet és a kettétört USB vevőt. Meg sem várták, hogy megérkezzen, mert UPS-től már 4 nap múlva csengetett a futár a zsír új dobozolt MX610-el. Az utolsó levelükben leírták a csomag azonosítóját, hogy nyomon tudjam követni. Teljesen korrekt intézés volt, nem akadékoskodtak.
A te esetedben annyiból necces, hogy hozzányúltál már, ez lehet garivesztési ok is sajnos. Meg kell próbálni, mást nem tudok javasolni.
Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Futás, futópályák
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Motoros topic
- E-book olvasók
- OnePlus 15 - van plusz energia
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Arc Raiders
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3878
- Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR 10bit Ryzen5 5600H 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mióta egy MX 620-at is használok, rájöttem, hogy nem a külső a lényeg. A MediaPlay-nek pont olyan fogása és mérete van, amilyet az én kezem elvár (jól meg tudom ragadni), csak sajnos a Logitech eldobta ezt a formát, és most ilyen buzi oldalra dőlő egereket terveznek :S