Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- One mobilszolgáltatások
- CES 2026: Íme, a Lenovo és Motorola foci vb-s különkiadásai
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- MIUI / HyperOS topik
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- CES 2026: Főhajtás a Moto 360 előtt Polar funkciókkal
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
Aktív témák
-
Peetly
csendes tag
Sziasztok!
Kb. 2 éves a logitech g400-as egerem. Hosszú ideig semmi baja nem volt, viszont kb 1 hónapja megjelent egy olyan problémája, főleg ha játszok (asztalon nem gyakori), hogy váratlan időpontban lecsatlakozik az egér a gépről, majd kis idő múlva újra visszacsatlakozik. Régen nem használtam drivert és semmi baja nemvolt úgy. Most, hogy megjelent a probléma feltettem, de semmit se használt. Egérpadot is váltottam újra de az se segített. Utánna olvasgattam, és elvileg nem kábelhibás, mert azt írták, hogy a lézernek se kéne világítania akkor, illetve a káber mozgatása során se észleltem kimaradást. Probáltam más portba dugni, de ugyanaz a hiba.
Azt írták külföldi oldalakon, hogy ez gyakori problémája ennek az egérnek, viszont tutira senkise tudta, hogy mi lehet a megoldás.
Nem volt olcsó egér, ezért óriási nagy köszönet annak aki tud segíteni benne mi lehet a probléma. Remélem nem kuka az egér, mert játszani már egyáltalán nem lehet vele.
Ha esetleg szervízbe kéne vinni, az vajon megéri e, és ha igen akkor Bp.-en tud e valaki egy viszonylag jó és olcsó szervízt?
Aktív témák
- SörcsaPH!
- Villanyszerelés
- Hyundai, Kia topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Asus P2b-s + P II 350mhz
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H i7 / RTX 3050 TI / 16 GB RAM
- Samsung Galaxy A36 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo 14 Thinkbook 2in1 Yoga FHD IPS Touch i7-1165G7 16GB 512GB Intel IrisXE AktívToll W11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest